12 viipaletta vehnäpaahtoleipää
1,5 dl kasvislientä
200 g kalkkuna-, kinkku- tai mitälie leikettä
1 pieni paprika
1/2 ruukkua persiljaa
2 tlk ranskankermaa
rouhittua mustapippuria
Tarjoiluun:
200 g ruohosipulituorejuustoa
1 tlk ranskankermaa
ruohosipulia
Leikkaa leivistä reunat pois. Levitä viipaleet tuorekelmulle 3 x 4 viipaleen suorakaiteeksi. Kostuta kasvisliemellä. Silppua leike, paprika ja persilja kulhoon, lisää ranskankerma ja rouhi sekaan mustapippuria. Levitä täyte leiville ja kääri koko höskä tuorekelmun avulla tiukaksi rullaksi. Laita jääkaappiin vetäytymään. Ennen tarjoilua sekoita tuorejuusto ja ranskankerma, sivele koko komeuden päälle ja ripottele päälle silputtua ruohosipulia. Voi pakastaa (vaikka tuorekelmussa).