Reseptirintaman uutisia

Tänne voit jättää käyntikorttisi. Foorumimainokset vain tänne.
Alueen säännöt
Esittäydy muutamalla sanalla jos haluat, valehdellakin saa. Voit mainostaa tässä omaa foorumiasi, jos se on luonteeltaan yleisfoorumi. Ei pelifoorumeiden mainoksia! Käythän samalla osallistumassa johonkin keskusteluun täällä, pelkät mainokset poistetaan.

Re: Palapaisti perunamuusilla

ViestiKirjoittaja Tirlittan » 29.08.2009 13:54

Judge kirjoitti:Kala on filee. Sika on pihvi. Eivätkä ole edes sivistyssanoja. Sopivat sinunkin huulosillesi.


Ettäs kehtaat. Sika voi olla myös filee, tai perhospihvi, ja joskus pyydetään kalastakin laittamaan perhospihvi eli metaljonki, vaikka se ei olekaan perhospihvi mutta jos asiakas niin sanoo niin sitten on. Kala voi olla myös kokonainen, kera pään. Mulle et ala.
Avatar
Tirlittan
kiertoliittymäterttu
 
Viestit: 24624
Liittynyt: 04.11.2008 06:51

Re: Palapaisti perunamuusilla

ViestiKirjoittaja Judge » 29.08.2009 13:59

Tirlittan kirjoitti:Ettäs kehtaat. Sika voi olla myös filee, tai perhospihvi, ja joskus pyydetään kalastakin laittamaan perhospihvi eli metaljonki, vaikka se ei olekaan perhospihvi mutta jos asiakas niin sanoo niin sitten on. Kala voi olla myös kokonainen, kera pään. Mulle et ala.


Perhospihvi! :nauraja
Hauska vedätys tietämättömille. Mistäs on tehty? Kaaliperhosista vegetariaaneille? Ja että kala voi olla kerapää? On tainnut kokkikoulut ja kattavat artikkelini jäädä vähemmälle tutkiskelulle.
Avatar
Judge
***
 
Viestit: 5792
Liittynyt: 28.11.2008 11:39

Re: Reseptirintaman uutisia

ViestiKirjoittaja Pallopää » 29.08.2009 14:03

Kala voi olla myös mössö !! Jääkaapissani on aamupäivällä valmistamaani herkkumössöä a la kala. Maistuis varmaan teillekin.
Avatar
Pallopää
 

Re: Reseptirintaman uutisia

ViestiKirjoittaja Judge » 29.08.2009 14:05

Pallopää kirjoitti:Kala voi olla myös mössö !!


Melkein niin. Mössöhän voi sisältää kalan lisäksi jauhelihat ja muut tunnistamattomat artikkelit, mitä kaapeissa on.
Avatar
Judge
***
 
Viestit: 5792
Liittynyt: 28.11.2008 11:39

Re: Palapaisti perunamuusilla

ViestiKirjoittaja Tirlittan » 29.08.2009 14:08

Judge kirjoitti:Perhospihvi! :nauraja
Hauska vedätys tietämättömille. Mistäs on tehty? Kaaliperhosista vegetariaaneille? Ja että kala voi olla kerapää? On tainnut kokkikoulut ja kattavat artikkelini jäädä vähemmälle tutkiskelulle.


Pää kiinni. Asiakas on aina oikeassa. Minua on usein pyydetty tekemään perhospihvi kalasta, jos saan huomauttaa. Sen voi tehdä myös siasta, mistä tuli mieleen että sikani lojuu vielä pöydällä. Mikä pistää humaanin vittuilemaan ylen aikaa, häh?
Avatar
Tirlittan
kiertoliittymäterttu
 
Viestit: 24624
Liittynyt: 04.11.2008 06:51

Re: Palapaisti perunamuusilla

ViestiKirjoittaja Judge » 29.08.2009 14:16

Tirlittan kirjoitti:Pää kiinni. Asiakas on aina oikeassa. Minua on usein pyydetty tekemään perhospihvi kalasta, jos saan huomauttaa. Sen voi tehdä myös siasta, mistä tuli mieleen että sikani lojuu vielä pöydällä. Mikä pistää humaanin vittuilemaan ylen aikaa, häh?


Sitä sitten valistustyötä on alettu vittuiluksi kutsua. No, en asiasta harmistu. Meidän jalostuneimpien tarttee pitää kuuliutta yllä.
Avatar
Judge
***
 
Viestit: 5792
Liittynyt: 28.11.2008 11:39

Re: Reseptirintaman uutisia

ViestiKirjoittaja Tirlittan » 29.08.2009 14:21

Pallopää kirjoitti:Kala voi olla myös mössö !! Jääkaapissani on aamupäivällä valmistamaani herkkumössöä a la kala. Maistuis varmaan teillekin.


Jos minulta jää valmista kalaa, niin laitan sekaan tuorejuustoa eli siitä saa hyvän leivänpäällysmössön. Tätä ei nerot ymmärrä.
Avatar
Tirlittan
kiertoliittymäterttu
 
Viestit: 24624
Liittynyt: 04.11.2008 06:51

Re: Reseptirintaman uutisia

ViestiKirjoittaja Tirlittan » 29.08.2009 14:27

Pallopää, auta miuta. On marinoitu sikasisäfilee. Aattelin laittaa sisään valkosipulijuustoa ja ympärille pekonia. Paljonko asteita ja kuinka kauan? Jutken neuvoilla paistan pölkkärin pussin.
Avatar
Tirlittan
kiertoliittymäterttu
 
Viestit: 24624
Liittynyt: 04.11.2008 06:51

Re: Reseptirintaman uutisia

ViestiKirjoittaja Pallopää » 29.08.2009 16:13

Tirlittan kirjoitti:Pallopää, auta miuta. On marinoitu sikasisäfilee. Aattelin laittaa sisään valkosipulijuustoa ja ympärille pekonia. Paljonko asteita ja kuinka kauan? Jutken neuvoilla paistan pölkkärin pussin.

Voi hiivatti, nyt vasta huomasin tämän ja sä oot jo tietenkin kerennyt polttaa koko klöntin? ensin hetkeksi kahteen ja puoleen sataan, sitten lasket lämpötilan sataan seitsemäänkymmeneen. Onko sulla paistolämpömittaria??
Avatar
Pallopää
 

Re: Reseptirintaman uutisia

ViestiKirjoittaja Tirlittan » 29.08.2009 16:15

Pallopää kirjoitti: Voi hiivatti, nyt vasta huomasin tämän ja sä oot jo tietenkin kerennyt polttaa koko klöntin? ensin hetkeksi kahteen ja puoleen sataan, sitten lasket lämpötilan sataan seitsemäänkymmeneen. Onko sulla paistolämpömittaria??


EI oo.. vituiks mäni...
Avatar
Tirlittan
kiertoliittymäterttu
 
Viestit: 24624
Liittynyt: 04.11.2008 06:51

Re: Reseptirintaman uutisia

ViestiKirjoittaja Pallopää » 29.08.2009 16:16

Tirlittan kirjoitti:
Jos minulta jää valmista kalaa, niin laitan sekaan tuorejuustoa eli siitä saa hyvän leivänpäällysmössön. Tätä ei nerot ymmärrä.


Just, kalasta on moneksi. Mä tein suolatusta harjuksesta, sipulisilpusta, tillisilpusta, ranskankermasta ja mausteista (valkopippuri, sitruunapippuri, sokeri) mössön jota voi panna leivänpäälle tai syödä uusien pottujen kanssa. Ei siihen voi laittaa jauhelihaa, Judgele vaan tiedoksi !!
Avatar
Pallopää
 

Re: Reseptirintaman uutisia

ViestiKirjoittaja Tirlittan » 29.08.2009 16:18

Pallopää kirjoitti:Just, kalasta on moneksi.


Entäs pilalle menneestä siasta?
Avatar
Tirlittan
kiertoliittymäterttu
 
Viestit: 24624
Liittynyt: 04.11.2008 06:51

Re: Reseptirintaman uutisia

ViestiKirjoittaja Pallopää » 29.08.2009 16:18

Tirlittan kirjoitti:
EI oo.. vituiks mäni...

Noooo...rapsuttelen nokikerroksen pois köntin pinnalta ja paat paljon sinappia makua peittämään.
Avatar
Pallopää
 

Re: Reseptirintaman uutisia

ViestiKirjoittaja Tirlittan » 29.08.2009 16:20

Pallopää kirjoitti: Noooo...rapsuttelen nokikerroksen pois köntin pinnalta ja paat paljon sinappia makua peittämään.


Noku. Ei siinä oo nokikerrosta, se on foliossa, enkä mä tykkää sinapista. Se vaan ei halua paistua kypsäksi!! :itkee
Avatar
Tirlittan
kiertoliittymäterttu
 
Viestit: 24624
Liittynyt: 04.11.2008 06:51

Re: Reseptirintaman uutisia

ViestiKirjoittaja Pallopää » 29.08.2009 16:25

Tirlittan kirjoitti:Noku. Ei siinä oo nokikerrosta, se on foliossa, enkä mä tykkää sinapista. Se vaan ei halua paistua kypsäksi!! :itkee


Jaahas, se on sitten vanhaa emakkoa jos jää kumimaiseksi. Ota folio pois ja anna muhia vielä hetki uunissa. Tulee pintaankin vähän väriä. Kauanko se on ollut ja missä lämpötilassa?
Avatar
Pallopää
 

EdellinenSeuraava

Paluu Aula

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 13 vierailijaa

cron