Jostain blogista kopsattu. Minä en paloitellut kaloja ja pippuroin hieman liikaa. Käytin etikkakurkkua paloiteltuna eikä aromat-seosta kaapistani löytynyt. Suolan kanssa kannattaa olla varovainen. Itsellä tais mennä sitäkin hieman liikaa, mutta hyvää oli silti.
*Uunisei
400 g pakasteseitä ( = 4 annospalaa)
2 dl ruokakermaa + ½ dl vettä tai maitoa
1 rkl sinappia
1 dl kurkkusalaattia ( tai mauste/suolakurkkukuutioita)
nippusipulin vihreitä varsia (3 kpl)
½ kpl punaista paprikaa
tuoretta tilliä hienonnettuna ( n. 2 rkl)
aromat-seosta (n. 1 tl)
suolaa ( n. ½ tl)
mustapippuria rouheena (1 maustemitta)
(Paloittele annospalat pienemmiksi.. minä leikkasin jokaisen 2 pitkulaiseksi palaksi) Laita jäiset kalat uunivuokaan. Sekoita kaikki muut ainekset ja maistele seosta ja kaada se kalaojen päälle vuokaan. Kypsennä vuokaa 175-200 asteisessa uunissa n. 40 min.*