Sivu 1/1

Savukalamunakas

ViestiLähetetty: 22.09.2010 15:45
Kirjoittaja Tirlittan
muutama savusilakka tai rasia jotain savusardiineja (125 gr suunnilleen)
2 munaa
1 prk smetanaa
1 dl maitoa tai kermaa
suolaa
ruohosipulia
(juustoraastetta)
rasvaa vuoan voiteluun

Perkaa silakat tahi avaa sardiinipurkki. Listi kalat vähän pienemmiksi ja levitä vuoan pohjalle.
Sekoita keskenään munat, smetana, maito tai kerma ja silputtu ruohosipuli. Jää vähän kokkareiseksi mutta ei haittaa. Lisää ihan aavistus suolaa jos siltä tuntuu. Kaada kalojen päälle ja ripottele päälle juustoraastetta jos sellaista on. Paista uunissa 200 ast. noin 25-30 min eli kunnes seos on hyytynyt.