salakapakka

Murjooko maailma? Murjo takaisin.
Tänään on 14.12.2018 17:34

Kaikki ajat ovat UTC + 2 tuntia


Alueen säännöt


Esittäydy muutamalla sanalla jos haluat, valehdellakin saa. Voit mainostaa tässä omaa foorumiasi, jos se on luonteeltaan yleisfoorumi. Ei pelifoorumeiden mainoksia! Käythän samalla osallistumassa johonkin keskusteluun täällä, pelkät mainokset poistetaan.



Aloita uusi ketju Vastaa viestiin  [ 103 viestiä ]  Mene sivulle Edellinen  1 ... 3, 4, 5, 6, 7  Seuraava
Kirjoittaja Viesti
ViestiLähetetty: 29.08.2009 13:54 
Poissa
kiertoliittymäterttu
Avatar

Liittynyt: 04.11.2008 06:51
Viestit: 24553
Judge kirjoitti:
Kala on filee. Sika on pihvi. Eivätkä ole edes sivistyssanoja. Sopivat sinunkin huulosillesi.


Ettäs kehtaat. Sika voi olla myös filee, tai perhospihvi, ja joskus pyydetään kalastakin laittamaan perhospihvi eli metaljonki, vaikka se ei olekaan perhospihvi mutta jos asiakas niin sanoo niin sitten on. Kala voi olla myös kokonainen, kera pään. Mulle et ala.


Ylös
 Profiili  
Vastaa lainaamalla  
ViestiLähetetty: 29.08.2009 13:59 
Poissa
***
Avatar

Liittynyt: 28.11.2008 11:39
Viestit: 5549
Tirlittan kirjoitti:
Ettäs kehtaat. Sika voi olla myös filee, tai perhospihvi, ja joskus pyydetään kalastakin laittamaan perhospihvi eli metaljonki, vaikka se ei olekaan perhospihvi mutta jos asiakas niin sanoo niin sitten on. Kala voi olla myös kokonainen, kera pään. Mulle et ala.


Perhospihvi! :nauraja
Hauska vedätys tietämättömille. Mistäs on tehty? Kaaliperhosista vegetariaaneille? Ja että kala voi olla kerapää? On tainnut kokkikoulut ja kattavat artikkelini jäädä vähemmälle tutkiskelulle.


Ylös
 Profiili  
Vastaa lainaamalla  
 Viestin otsikko: Re: Reseptirintaman uutisia
ViestiLähetetty: 29.08.2009 14:03 
Avatar
Kala voi olla myös mössö !! Jääkaapissani on aamupäivällä valmistamaani herkkumössöä a la kala. Maistuis varmaan teillekin.


Ylös
  
Vastaa lainaamalla  
 Viestin otsikko: Re: Reseptirintaman uutisia
ViestiLähetetty: 29.08.2009 14:05 
Poissa
***
Avatar

Liittynyt: 28.11.2008 11:39
Viestit: 5549
Pallopää kirjoitti:
Kala voi olla myös mössö !!


Melkein niin. Mössöhän voi sisältää kalan lisäksi jauhelihat ja muut tunnistamattomat artikkelit, mitä kaapeissa on.


Ylös
 Profiili  
Vastaa lainaamalla  
ViestiLähetetty: 29.08.2009 14:08 
Poissa
kiertoliittymäterttu
Avatar

Liittynyt: 04.11.2008 06:51
Viestit: 24553
Judge kirjoitti:
Perhospihvi! :nauraja
Hauska vedätys tietämättömille. Mistäs on tehty? Kaaliperhosista vegetariaaneille? Ja että kala voi olla kerapää? On tainnut kokkikoulut ja kattavat artikkelini jäädä vähemmälle tutkiskelulle.


Pää kiinni. Asiakas on aina oikeassa. Minua on usein pyydetty tekemään perhospihvi kalasta, jos saan huomauttaa. Sen voi tehdä myös siasta, mistä tuli mieleen että sikani lojuu vielä pöydällä. Mikä pistää humaanin vittuilemaan ylen aikaa, häh?


Ylös
 Profiili  
Vastaa lainaamalla  
ViestiLähetetty: 29.08.2009 14:16 
Poissa
***
Avatar

Liittynyt: 28.11.2008 11:39
Viestit: 5549
Tirlittan kirjoitti:
Pää kiinni. Asiakas on aina oikeassa. Minua on usein pyydetty tekemään perhospihvi kalasta, jos saan huomauttaa. Sen voi tehdä myös siasta, mistä tuli mieleen että sikani lojuu vielä pöydällä. Mikä pistää humaanin vittuilemaan ylen aikaa, häh?


Sitä sitten valistustyötä on alettu vittuiluksi kutsua. No, en asiasta harmistu. Meidän jalostuneimpien tarttee pitää kuuliutta yllä.


Ylös
 Profiili  
Vastaa lainaamalla  
 Viestin otsikko: Re: Reseptirintaman uutisia
ViestiLähetetty: 29.08.2009 14:21 
Poissa
kiertoliittymäterttu
Avatar

Liittynyt: 04.11.2008 06:51
Viestit: 24553
Pallopää kirjoitti:
Kala voi olla myös mössö !! Jääkaapissani on aamupäivällä valmistamaani herkkumössöä a la kala. Maistuis varmaan teillekin.


Jos minulta jää valmista kalaa, niin laitan sekaan tuorejuustoa eli siitä saa hyvän leivänpäällysmössön. Tätä ei nerot ymmärrä.


Ylös
 Profiili  
Vastaa lainaamalla  
 Viestin otsikko: Re: Reseptirintaman uutisia
ViestiLähetetty: 29.08.2009 14:27 
Poissa
kiertoliittymäterttu
Avatar

Liittynyt: 04.11.2008 06:51
Viestit: 24553
Pallopää, auta miuta. On marinoitu sikasisäfilee. Aattelin laittaa sisään valkosipulijuustoa ja ympärille pekonia. Paljonko asteita ja kuinka kauan? Jutken neuvoilla paistan pölkkärin pussin.


Ylös
 Profiili  
Vastaa lainaamalla  
 Viestin otsikko: Re: Reseptirintaman uutisia
ViestiLähetetty: 29.08.2009 16:13 
Avatar
Tirlittan kirjoitti:
Pallopää, auta miuta. On marinoitu sikasisäfilee. Aattelin laittaa sisään valkosipulijuustoa ja ympärille pekonia. Paljonko asteita ja kuinka kauan? Jutken neuvoilla paistan pölkkärin pussin.

Voi hiivatti, nyt vasta huomasin tämän ja sä oot jo tietenkin kerennyt polttaa koko klöntin? ensin hetkeksi kahteen ja puoleen sataan, sitten lasket lämpötilan sataan seitsemäänkymmeneen. Onko sulla paistolämpömittaria??


Ylös
  
Vastaa lainaamalla  
 Viestin otsikko: Re: Reseptirintaman uutisia
ViestiLähetetty: 29.08.2009 16:15 
Poissa
kiertoliittymäterttu
Avatar

Liittynyt: 04.11.2008 06:51
Viestit: 24553
Pallopää kirjoitti:
Voi hiivatti, nyt vasta huomasin tämän ja sä oot jo tietenkin kerennyt polttaa koko klöntin? ensin hetkeksi kahteen ja puoleen sataan, sitten lasket lämpötilan sataan seitsemäänkymmeneen. Onko sulla paistolämpömittaria??


EI oo.. vituiks mäni...


Ylös
 Profiili  
Vastaa lainaamalla  
 Viestin otsikko: Re: Reseptirintaman uutisia
ViestiLähetetty: 29.08.2009 16:16 
Avatar
Tirlittan kirjoitti:

Jos minulta jää valmista kalaa, niin laitan sekaan tuorejuustoa eli siitä saa hyvän leivänpäällysmössön. Tätä ei nerot ymmärrä.


Just, kalasta on moneksi. Mä tein suolatusta harjuksesta, sipulisilpusta, tillisilpusta, ranskankermasta ja mausteista (valkopippuri, sitruunapippuri, sokeri) mössön jota voi panna leivänpäälle tai syödä uusien pottujen kanssa. Ei siihen voi laittaa jauhelihaa, Judgele vaan tiedoksi !!


Ylös
  
Vastaa lainaamalla  
 Viestin otsikko: Re: Reseptirintaman uutisia
ViestiLähetetty: 29.08.2009 16:18 
Poissa
kiertoliittymäterttu
Avatar

Liittynyt: 04.11.2008 06:51
Viestit: 24553
Pallopää kirjoitti:
Just, kalasta on moneksi.


Entäs pilalle menneestä siasta?


Ylös
 Profiili  
Vastaa lainaamalla  
 Viestin otsikko: Re: Reseptirintaman uutisia
ViestiLähetetty: 29.08.2009 16:18 
Avatar
Tirlittan kirjoitti:

EI oo.. vituiks mäni...

Noooo...rapsuttelen nokikerroksen pois köntin pinnalta ja paat paljon sinappia makua peittämään.


Ylös
  
Vastaa lainaamalla  
 Viestin otsikko: Re: Reseptirintaman uutisia
ViestiLähetetty: 29.08.2009 16:20 
Poissa
kiertoliittymäterttu
Avatar

Liittynyt: 04.11.2008 06:51
Viestit: 24553
Pallopää kirjoitti:
Noooo...rapsuttelen nokikerroksen pois köntin pinnalta ja paat paljon sinappia makua peittämään.


Noku. Ei siinä oo nokikerrosta, se on foliossa, enkä mä tykkää sinapista. Se vaan ei halua paistua kypsäksi!! :itkee


Ylös
 Profiili  
Vastaa lainaamalla  
 Viestin otsikko: Re: Reseptirintaman uutisia
ViestiLähetetty: 29.08.2009 16:25 
Avatar
Tirlittan kirjoitti:
Noku. Ei siinä oo nokikerrosta, se on foliossa, enkä mä tykkää sinapista. Se vaan ei halua paistua kypsäksi!! :itkee


Jaahas, se on sitten vanhaa emakkoa jos jää kumimaiseksi. Ota folio pois ja anna muhia vielä hetki uunissa. Tulee pintaankin vähän väriä. Kauanko se on ollut ja missä lämpötilassa?


Ylös
  
Vastaa lainaamalla  
Näytä viestit ajalta:  Järjestä  
Aloita uusi ketju Vastaa viestiin  [ 103 viestiä ]  Mene sivulle Edellinen  1 ... 3, 4, 5, 6, 7  Seuraava

Kaikki ajat ovat UTC + 2 tuntia


Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa


Voit kirjoittaa uusia viestejä
Voit vastata viestiketjuihin
Et voi muokata omia viestejäsi
Et voi poistaa omia viestejäsi

Hyppää:  
cron
Keskustelufoorumin moottorina toimii phpBB® Forum Software © phpBB Group
Käännös, Lurttinen, www.phpbbsuomi.com uncommitted-decoy

Tämäkin on ilmainen foorumi, jonka tarjoaa munfoorumi.com

Ilmoita asiaton sisältö

Muuta yksityisyysasetuksia