Sivu 4/7

Re: Reseptirintaman uutisia

ViestiLähetetty: 04.08.2009 12:09
Kirjoittaja Umbrella
Minä se vaan nälkää näen. Taidan pistää pari leipää paahtimeen ja tehdä tuon kolmioyllätyksen (vaimikäseoli). Tabaskoa ei ole, mutta laitan jotain heinää sen tilalle.

Re: Reseptirintaman uutisia

ViestiLähetetty: 04.08.2009 12:28
Kirjoittaja Tirlittan
Kiisseli on valmista. Hauskasti narskuu hampaissa. Nyt Ice of Age pyörimään ja pötkölleen hetkeksi.

Hanslankarin huikopala

ViestiLähetetty: 04.08.2009 16:08
Kirjoittaja Judge
Elikkäs meille remonttimiehille työntuoksinaan soveltuva tuhdimpi eväs.
Ruistaleipää tahi näkysellaista löytyy joka taloudesta. Vanhempikin käy. Homeet vaan laikalla tahi tasohöylällä sileeksi. Ja esivalmistelut. Paistinpannu, voita tahi muuta soveltuvaa rasvaa ja levy kaakkoon. Mitä iäkkäämpi leipä, sitä enemmän rasvaa. Ei kuitenkaan nyrkkiä isompaa kimpaletta per pannullinen. Voi/rasva sulatetaan ensin kunnolla, jonka jälkeen leipäviipaleet sekaan. Käännellään viipaleita tasatahtiin mausteiden lisäyksen aikana. Mausteeksi käy oregano, tabasco tietenkin ja muut pippurit. Suolaa on leivässä ittessään, jotta sitä en menisi lisäilemään. Enkä kanelia. Kun käry käy, onkin eväs valmis. Nautitaan runsaan nesteen kera. Ja kohta voikin remonttimies taas jatkaa uusin uljain voimin uurastustaan.

Re: Reseptirintaman uutisia

ViestiLähetetty: 05.08.2009 10:31
Kirjoittaja Tirlittan
Mites nää sun eväät, ei kait ne ala närästämään? Kokemuksia?

Re: Reseptirintaman uutisia

ViestiLähetetty: 05.08.2009 10:43
Kirjoittaja Illuusia
Ja miksei kanelia? Se just pitää verensokerin tasaisena pitempään. Oon lukenu. Mulla on iso laatikollinen ja lisään melkein joka paikkaan.

Re: Reseptirintaman uutisia

ViestiLähetetty: 09.08.2009 09:01
Kirjoittaja Judge
Tänään valmistamme kahvia. Sitähän noviisi luulee, jotta roiskista vaan ja sumppi on siinä. No toki onkin, mutta pienellä vaivalla säästät rahaa ja saat paremmat aromit.
Homma alkaa veden lisäyksellä kahvinkeittimeen. Vettä lisätään aina tappiin. Kahvia ei kannata keitellä pikkutarpeita varten. Nyt seuraa sitten se haastavin vaihe. Kuinkas paljon sitä purua pitäisikään lisätä. Ja vinkki! Älä poista sitä edellisen keiton jäljiltä jäänyttä suodatinta. Kaiva vanhoihin puruihin kuoppa, jonne lisäät about kolmanneksen uutta kahviainesta. Vuodessa säästät satasia ellei miljaardeja. Vanha suodatinpussi poistetaan vasta kun siihen tulee senverta reikää, jotta purua pääsee häiritsevissä määrin kuppiin asti.

Re: Reseptirintaman uutisia

ViestiLähetetty: 09.08.2009 10:04
Kirjoittaja Varjostin
Hyvä vinkki tuo vanhan pussin käyttö.
Niin minäkin teen ja jos pussit loppuu kahden vuoden päästä, voi vessapaperista taitella uuden.
Purut suussa saa kahvin tuntumaan vahvemmalle.

Re: Reseptirintaman uutisia

ViestiLähetetty: 10.08.2009 14:58
Kirjoittaja Judge
Hääpäivinä ja muina vappuina onkin ilo yllättää puoliso tahi muu juhlakalu gourmet-aamupalalla suoraan sänkyyn tarjoiltuna. Normaalin pussikaljan lisäksi voit nyt harkita myös kiinteämpää evästä. Maksalaatikko! Alkuvalmistelut: Kaupasta löytynee "Se parempi eines" -osastolta rusinaton vaihtoehto. Aamukankkusessa rusinoista tulee vain ikäviä takaumia aattoyön touhuista. Ja valmistusohje: Mikroon noin 1,5 minuutiksi. Tehot kaakossa. Lisukkeena puolukkahillo. Vaihtoehtoisesti vadelmahillo tai ketsuppi. Tarjoillaan juhlan kunniaksi lautaselta. Juhlakalun ilmeen voi taltioida kameralla.

Re: Reseptirintaman uutisia

ViestiLähetetty: 10.08.2009 15:05
Kirjoittaja Tirlittan
Judge kirjoitti:Hääpäivinä ja muina vappuina onkin ilo yllättää puoliso tahi muu juhlakalu gourmet-aamupalalla suoraan sänkyyn tarjoiltuna. Normaalin pussikaljan lisäksi voit nyt harkita myös kiinteämpää evästä. Maksalaatikko!


Inhoan maksalaatikkoa. Ai mutta ei ollutkaan tarkoitus että syön sen itte. Kaikki on hanurista!

Camppaari jäillä

ViestiLähetetty: 21.08.2009 16:43
Kirjoittaja Judge
Oletetusti suurin osa populaa ei tunne jalonesteistä muita kuin sen ikipilsnerin eli kiljun. Joten heille ei uutisia tällä kertaa. Muille sinoopereille ja lahjaksuuksille lasiinkaatovinkki. Ja tietty aiheeseen, eli gulinarsistiseen nautintaan liittyvä ohjeistus.
Alkuaineet:
Pari litraa camppaaria. Yksikin käy, jos ottoaikaa ei ole varttia paria pidempään.
Jääkulho, jossa siis on jääkuutioita.

Ja asiaan.
Pitkä lasi puolilleen camppaaria. Sinne jääpala. Käsi lasin päälle. Tiukasti! Rentoa ylävartalon rytkyntää minuutti pari. Ja huiviin.
Toistoa kunnes panos on hyödynnetty.

Tämän jälkeen alkaakin sitten niin sanottu häpy auors.

Re: Camppaari jäillä

ViestiLähetetty: 21.08.2009 20:03
Kirjoittaja Ketku
Judge kirjoitti:
Ja asiaan.
Pitkä lasi puolilleen camppaaria. Sinne jääpala. Käsi lasin päälle. Tiukasti! Rentoa ylävartalon rytkyntää minuutti pari. Ja huiviin.
Toistoa kunnes panos on hyödynnetty.

Tämän jälkeen alkaakin sitten niin sanottu häpy auors.


Voiko laittaa kirsikan sekaan? Vai pilaako se makunautinnon?

Re: Reseptirintaman uutisia

ViestiLähetetty: 24.08.2009 09:48
Kirjoittaja Varjostin
Sinne saa lyödä vaikka lehmän, ei haittaa makunautintoa laisinkaan.

Campari ilman jäitä

ViestiLähetetty: 28.08.2009 17:11
Kirjoittaja Judge
Kuten aiemmassa artikkelissani olen kattavasti kuvaillutkin camppaarin oikeaoppisen käytön, sovellan nyt sitä alkeelliseen ympäristöön. Karvalakkiyhteisöt ja muu venhojen alusta ei välttämättä saa tai osaa hankkia sopivan kokoisia jääkuutioita. Etiketti sallii nautinnan myös ilman. Jäitä. Lasikaan ei isompaan janoon ole tarpeen, mutta suun pyyhintä servettiin tahi hihaan on suotavaa. Eikä kättely sovellu sovistikoituneessa seurueessa. Ellei nyt käsi ole nyrkissä. Näillä opeilla voi harjoittelukauden aloittaa. Toivotetaanpas siis hyviä harhoja punahuulille.

Palapaisti perunamuusilla

ViestiLähetetty: 29.08.2009 12:33
Kirjoittaja Judge
Mikäs sen mukavampaa kuin einestää päivittäin. Tänään valmistamme palapaistin. Ja perunamuusin.

Poistetaan muovikelmu. Tämä on tärkeää. Kelmu saattaa aiheuttaa evääseen makuvirheitä. Kumotaan aines lautaselle. Jotkut eivät vaivaa viitsi nähdä, mutta se kostautuu esteettisesti. Lautanen viedään sitten mikroon noin 2,1 minuutiksi. Valmistuksen onnistuttua lisätään kartanon pikkelsiä. Täts it. Helppoa, kun sen selostaa oikein.

Re: Palapaisti perunamuusilla

ViestiLähetetty: 29.08.2009 12:43
Kirjoittaja Tirlittan
Judge kirjoitti:Poistetaan muovikelmu.


Tästä tuli mieleeni kun ihmettelin miksi en näe kunnolla pesukoneen merkintöjä, vaikka ne on aika isolla. Tänään havaitsin että siinä oli päällä tehtaan muovikelmu. Poistin sen, ja nyt näkyy tekstit hyvin.