Re: Aamiaismunat
Lähetetty: 04.08.2009 09:19
Judge kirjoitti:Nyt seuraakin sitten se mutkaisenpi osuus. Munien rikkominen pannulle kannattaa tehdä pannun laitaa vasten siten, että muna on pannun sisäpuolella. Ulkopuolella pannua rikottu muna hölähtää helposti ohi pannun. Empiirinen koe vahvisti teorian. Kuusi munaa on sopiva satsi aloittelijalle. Munat sotketaan pannulla apuvälinettä käyttäen, mulla lusikka, ja sekaan höläytetään suolaa ja tabascoa. Jotain tillejä voisi myös käyttää, muttei nyt löytynyt ensi hätään. Tupakilla ei kande käydä, vaan mietoa sotkemista jatketaan, kunnes munien jähmeysaste saavuttaa toivotun tason. Nyt tarkkana! Ennen atrian nautintaa, muhennos siirretään lautaselle. Suoraan pannulta kaavittu seos voi kaapiessa aiheuttaa lieviä palohaavoja, Kuuma pannu nääs. Taaskin empiirisesti koestettu.
Löysin tarjouksesta, (korson kaatopaikalta) tuoreita lokinmunia,onkohan resepti sama vain pitäiskö lisärä sahramia että riistanmaku peittyisi?
Nimimerkillä:Omat munat pannulle