Vieras kirjoitti:Sikavainaja pitää kystää aina ihan kypsäsksi. Mieluummin hitaasti sihistellen. Jos tunni on uunissa yli odotusten, paranee pidot lujasti, kunhan vaan ei oo liikaa löylyä.
Ps. Määtierän.
Vieras kirjoitti:Mää tein Pannu(k)akun juuri
Vieras kirjoitti:Mää tein Pannu(k)akun juuri
Litra maitoo, neljä skrebbanaa, sopivasti jauhoo ja 4 viljan ryynejä, pivollinen suolaa, piiitkäää loraus siirappia ja 200masteista uunia tarpeekisi. Vattuhillon kaa upeeta.
Vieras kirjoitti:Sikavainajan marinoitu sisäfile on kuin sikavainajan marinoitu sisäfile. Se pittää panna ensin pannulle, ja ottaa siihen ruskeet pinnat voissa. Sitten pussiin ja tarpeellinen hetki uunissa noin 150 astetta tai vähempi. Tosin läskisoossi on parempaa.
Vieras kirjoitti:Asia ja sikakin on kohdullinen. Tosin litrasta maitoo lähtee pari pelliillistä pannarii.
Tirlittan kirjoitti:Pallopäälle, pidin tunnin uunissa ja maistelin, on ihan kelvollista kypsyydeltään. Joka ohjeessa vaan neuvotaan että sian sisäfiletä ei saisip itää kuin korkeintaan puoli tuntia, on ihme uunit heillä.
Pallopää kirjoitti:Tuossa kirjoittaja antoi ohjeen että file pitäisi paistaa pannulla ennen uuniin laittoa. Mä teen tuon pintaruskistuksen kuumassa uunissa jonka jälkeen lasken uunin lämpötilan. Joo, puolessa tunnissa ei tuu kuin puolikypsä sika. Useimmissa ohjeissa on liian lyhyet paisto ja keittoajat. Esmes potut, monissa ohjeissa on että pottuja keitetään kymmenen minsaa. Mä en ainakaan syö puoliraakoja pottuja.
Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 30 vierailijaa