Umbrella kirjoitti:Täällä ei sitten ruveta julkisesti nuolemaan toisiaan.
Et oo tosissas, että nuolisin Ketkua.
Ehei kuule, tiedä missä se on pyöriny ja kuonoaan pitäny??!!!!
Umbrella kirjoitti:Täällä ei sitten ruveta julkisesti nuolemaan toisiaan.
Umbrella kirjoitti:Toimii! Ei ole enää tippaakaan uni mutta kyyneleet on silmissä ja vatsa kipeä. Naurusta.
Tirlittan kirjoitti:Minä pelkään niitä raakoja makaroneja seassa. Haluan säilyttää ainoan hampaani. Onkohan ne puikulat pakollisia, maun kannalta tai jotain.
Umbrella kirjoitti:Minusta niitä raakoja käytettiin vain sekoittaessa. Aloitteleva kokki saattaa tietenkin pudottaa niitä vahingossa kypsän jänskätyksen sekaan joten ole tarkkana.
Varjostin kirjoitti:Mä lisäisin kyllä seokseen kourallisen soraa ja kaks pähkinää.
Noin niinkuin rakenteen vuoksi.
Tirlittan kirjoitti:
Ohjeessa sanottiin että sekoitetaan kypsän sössön kanssa. Mitähän kokki on mahtanut tarkoittaa. Niin kuin tuo suklaakiisseli, enpä ole ennen sitä noin tehnyt mutta olen avoin uusille metodeille.
Umbrella kirjoitti:Suklaakiisseliohje oli muuten mielestäni ok, mutta eikös Motzartin kuulat ole marmeladia? No ei kai sitten.
Varjostin kirjoitti:Muskottipähkinät on hirveen kovia.Niitä ei voi murskata, ne pitää raastaa.
Kaikkein paras tapa on sitoa ne auton perään naruun ja antaa asfaltin hoitaa raastamispuoli....
Varjostin kirjoitti:Muskottipähkinät on hirveen kovia.Niitä ei voi murskata, ne pitää raastaa.
Kaikkein paras tapa on sitoa ne auton perään naruun ja antaa asfaltin hoitaa raastamispuoli....
Umbrella kirjoitti:Tarkempi tarkastelu tuotti tulokseksi sen, että Motzartin kuulat ovat sittenkin suklaapalleroita joissa on sisällä pähkinöitä ja muita sössöjä.
Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 11 vierailijaa