salakapakka

Murjooko maailma? Murjo takaisin.
Tänään on 23.01.2019 16:01

Kaikki ajat ovat UTC + 2 tuntia


Alueen säännöt


Esittäydy muutamalla sanalla jos haluat, valehdellakin saa. Voit mainostaa tässä omaa foorumiasi, jos se on luonteeltaan yleisfoorumi. Ei pelifoorumeiden mainoksia! Käythän samalla osallistumassa johonkin keskusteluun täällä, pelkät mainokset poistetaan.Aloita uusi ketju Vastaa viestiin  [ 9 viestiä ] 
Kirjoittaja Viesti
ViestiLähetetty: 10.08.2012 15:20 
Poissa
***
Avatar

Liittynyt: 28.11.2008 11:39
Viestit: 5549
Tämä on karu raportti olosuhteiden pakosta toimissa kulkeville.

Palaute
No onko kehityskeskusteluissa tullut pyydettyä, jotta olisi ihan kiva, kun esimies antaisi palautetta? Onko? Taisi tulla tehtyä erhe. Kun pomon hikinen turpavärkki ilmestyy tuuman päähän omaa naamaa ja pärisyttää turpeiden huulien raosta vanhalta viinalta löyhkäävän palautteen "kummalle kannikalle responssin haluat", tiedät vastauksen. Ja se oli vasta se kiitos. Monissa firmoissa palautetta voi antaa alainen myös esimiehelle. Onkos tullut annettua? Tietenkin nimettömänä nettiin ja monen anonyymipalvelimen kautta. Väärin. Näissä tapauksissa kaikki ao. esimiehen alaiset käsitellään tasapuolisesti sanallisin astaloin ja boonuskertymin, joista enemmän seuraavalla kerralla. Rukoilkaamme.


Ylös
 Profiili  
Vastaa lainaamalla  
ViestiLähetetty: 17.08.2012 16:10 
Poissa
***
Avatar

Liittynyt: 28.11.2008 11:39
Viestit: 5549
Boonuskertymät

Monissa firmoissa annetaan boonuksia firman menestymisen mukaan ihan jopa sille juurestasolle. Teoriassa ja juhlapuheissa. Tosiasiassa saat jouluksi sähköpostin, jossa kovasti kiitellen sinut lomautetaan puoleksi vuodeksi. Kerrallaan. Voipi jopa olla, että jakelevat helluntaina männä pikkujoulujen kynttilänpätkät. Ja keksipaketin osaston kesken. Vaan eipä näinä aikoina passanne turhia valitella. Tai paremminkin näinäkään aikoina. Lomautusten välissä kannattaa osoittaa tarpeellisuutensa ylitöillä. Josta sitten seuraavaksi. Rukoilkaamme.


Ylös
 Profiili  
Vastaa lainaamalla  
ViestiLähetetty: 24.08.2012 18:30 
Poissa
***
Avatar

Liittynyt: 28.11.2008 11:39
Viestit: 5549
"Ylityöt"

Ns. ylityöt kuuluvat luokkaan "eipä laiska tohtinut norkkiajalla duunaamaan". Työnantajan mielestä etukäteen suunnitellut aikaresurssit pitävät maailman tappiin. Jos papyryksessa seisoo, jotta homma hoituu tietyssä ajassa, se myös hoituu. Siitä on rätingit, jonka ovat suuret ja oppineet viisaat tehneet. Jotenkas pullikointi poijes ja hommiin. Jos sitä sitten erehtyy nikottelemaan, jotta vituttaa ympäripyöreät, on asosiaalinen yhteistyökyvytön hyypiö. Ja piakkoin myös työtön, jos ei attituudi muutu. Tästä päästäänkin sitten lakisääteiseen, josta seuraavaksi.


Ylös
 Profiili  
Vastaa lainaamalla  
ViestiLähetetty: 31.08.2012 14:23 
Poissa
***
Avatar

Liittynyt: 28.11.2008 11:39
Viestit: 5549
Lakisääteinen

Näitä lakisääteisiä ovat tauot ja lomat. Lain hengen mukaisesti ainakin. Nykymenolla lakisääteisiä ovat pakkolomat ja loparit. Kun vertaa suomalaista lainsäädäntöä saksalaiseen, voi hyvinkin havaita, miksi suomalainen saa kenkää ennemmin kuin saman konsernin saksalainen. Kun suomalainen nykyalistettu huikkaa tehtaan portilla pistäytyvänsä lakisääteisellä, tämä tarkoittaa, ettei portti auennut enää kulkukortilla ja vartijoiden suolapanokset ahterissa tekevät sen verta kipiää, ettei pidemmälle menevät utelut duunin olemassaolosta kannata. Vielä duuninsa säilyttäneet "työkaverit" heiluttelevat käpäliään sympatiat naamareillaan ja sormet ristissä selkiensä takana. Tästäpä päästään termiin "job security", josta seuraavaksi.


Ylös
 Profiili  
Vastaa lainaamalla  
ViestiLähetetty: 13.09.2012 19:30 
Poissa
***
Avatar

Liittynyt: 28.11.2008 11:39
Viestit: 5549
Job security

Tämähän tarkoittaa duunarin menetelmää luoda itsestään korvaamattoman ammattilaisen kuva. Kelpaapi myös perseen nuolenta ja pallien pesu paremman puutteessa. Katseleppa tarkemmin "raataja"toveria. Siellä se menee mairea virne turvallaan kumarassa esimiehen perässä. Naama punoittaa ja nenässä kikkaretippa. Perkele, luulis ottavan aivoon. Oiva kikka on myös vinkata työkaveria messevästä tositarinasta esimiehen edesottamuksista. Samaan hengenvetoon voikin sitten kipaista kympin tykö rollimassa hävyttömyyksien levittäjästä. Tiimikaveria auttaakin nykyään parhaiten avaamalla ulko-ovi ja heiluttamalla reippaasti samaisesti irvistäen lopariluuserille. Siellä se solidaarisuus astelee.
Tästä päästään psykolokisiin testeihin, jotka jo nurkan takana odottelevatkin uutta puuhastelupaikkaa hakiessa. Ja siittäpä sitten seuraavaksi.


Ylös
 Profiili  
Vastaa lainaamalla  
ViestiLähetetty: 21.09.2012 15:42 
Poissa
***
Avatar

Liittynyt: 28.11.2008 11:39
Viestit: 5549
Psykolokiset testit

Nykyäänkin kaikki itseään tärkeinä pitävät työnantajat passittavat puuhasteluun pyrkivät kokelaat psykolokisiin testeihin. Näissä sessioissa kalliit konsulttifirmat hillostavat kokelaita hiillostamalla perin perinteisillä menetelmillä. Uskokaatten tai älkäätten, musteharhat ovat edelleen käytössä. Mitä näkee kokelas tässä tahrassa, kyselee konsultti. Saatana kun yleensä se läikkä näyttää vaan sutulta. Keksi siinä sitten selitteitä. Kerran veikkasin anopin perskarvoja. Perverssiksi leimasivat ja sopivaksi haettuun "työ"paikkaan. Myös palikoita sovitellaan laatikoihin ja pidetään palavereja toisten onnettomien kokelaiden kanssa. Kysellään mukavia kuten "tykkääkkönä katsella akkunasta kevään tuloa" (KUN SAATANA PITÄISI DUUNIA PAINAA). Parhaiten pärjää kun on hissukseen ja teeskentelee yhteistyökykyjä. Kun se paikka sitten jostain kumman syystä ja erheestä sitten omalle kontolle osuu, onkin vuorossa harjoittelujakso. Ja siittäpä sitten seuraavaksi.


Ylös
 Profiili  
Vastaa lainaamalla  
ViestiLähetetty: 28.09.2012 15:38 
Poissa
***
Avatar

Liittynyt: 28.11.2008 11:39
Viestit: 5549
Harjoittelujakso

Työpaikkaan kuuluvan harjoittelujakson aikana duunari laitetaan räkäpäissä raatamaan sun mitäkin rutiinihommaa, johon ei vakijengillä ole muka aikaa. Siinä kokelasparka ei aina tiedä keiden kaikkien persvakoa pitää kulloinkin jyystää. Käskyttäjiä löytyy. Koko työpaikallinen. Työajaksi lasketaan normaali kymppituntinen arkipäivisin. Viikonloppuisin voikin sitten raapustella raportteja mitä tuli tehtyä. Jos nyt joku keksii laittaa kokelaan pidemmäksi aikaa raastamaan sydänveriään äffäärin puolesta, sitä ei lasketa kokelaan hyväksi. Kokelaan nimellisestä palkkiosta sen sijaan vähennetään, jos nyt yleensä voidaan vähentää, vartiointiliikkeen palkkio siitä, että joutuvat heittämään jolpin yömyöhään mäkeen duunipaikan interiööristä. Harjoittelujakso päättyy tekstariin, jossa pyydetään palauttamaan kulkulupa tahi kellokortti.
Tästäpä päästäänkin työajan seurantaan, josta seuraavaksi.


Ylös
 Profiili  
Vastaa lainaamalla  
ViestiLähetetty: 05.10.2012 16:23 
Poissa
***
Avatar

Liittynyt: 28.11.2008 11:39
Viestit: 5549
Työajan seuranta

Tästä 1800-luvulla keksitystä kyttäysmenetelmästä ei olla päästy eroon. Päinvastoin. Työajan seurantaa on kekseliäästi kehitetty monimuotoisemmaksi kehon toimintojen raportointimenetelmäksi. Ei riitä, että leimailet itsesi duuniin sisään ja duunista ulos. Nykyisin voit joutua leimaamaan itsesi ruoka- ja kahvitaukojen lisäksi tupakalle ja paskalle. Siinäpä on vatsavaivaisella, huonorakkoisella nikotinistilla työaikaraportissa pituutta. Ja työpäivässä. Paskomisestahan ei makseta. Siitä maksetaan, jotta vedät tortut punttiin ja jatkat muina miehinä sorvaamista. Duunikaverit ei tykkää, mutta työpäivä on lyhyempi. Nykyisin voidaan seurata konttuuritöitä tietokoneen näppäimistön painalluksia pollaamalla. Alkuperäinen idea on ollut tiimityöskentelyssä tsekata onko tiimin jäsen paikalla työpistessään. Nykyisin voidaan näpyttelemättömyydestä vähentää palkkaa työsuorituksen jäädessä alle määritellyn näpyttelynormin. Ja jos tämä ei ole kliffaa niin mikä? Onneksi työnantaja on luovuudessaan keksinyt virikkeet, josta seuraavaksi.


Ylös
 Profiili  
Vastaa lainaamalla  
ViestiLähetetty: 28.12.2012 12:21 
Poissa
***
Avatar

Liittynyt: 28.11.2008 11:39
Viestit: 5549
Virikkeet

Onpa konsultti poikineen käynyt duunimestoilla kertomassa johdolle motivaation kohottamisesta virikkeiden muodossa. Siinä on konsultointitoimisto kehoittanut pomoja viemään joutojengi oikein palkalliselle vapaapäivälle korpeen yhteishenkeä kohottamaan. Jostakin kumman syystä tämä idea on johdon mielessä muotoutunut taukojumpaksi ruokatunnilla. Tässä pomon tytär hihkuu käskysanoja hikisille raadoille jumppakasetin tahtiin. Tsemppi kohoaa (my ääs) ja vireystaso kasvaa (bull). Taukojumppa lopetetaan parin viikon jälkeen osallistujamäärän hiipuessa negatiivisille luvuille. Seuraavaksi lähetetään monivalintakysely viriketyöryhmän toimesta, kuinka johto onnistui tavoitteissaan.
A) Nytpä on motivaatio tapissa
B) Myös tsemppi on noussut
C) Olen niin onnellinen


Ylös
 Profiili  
Vastaa lainaamalla  
Näytä viestit ajalta:  Järjestä  
Aloita uusi ketju Vastaa viestiin  [ 9 viestiä ] 

Kaikki ajat ovat UTC + 2 tuntia


Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa


Voit kirjoittaa uusia viestejä
Voit vastata viestiketjuihin
Et voi muokata omia viestejäsi
Et voi poistaa omia viestejäsi

Hyppää:  
cron
Keskustelufoorumin moottorina toimii phpBB® Forum Software © phpBB Group
Käännös, Lurttinen, www.phpbbsuomi.com uncommitted-decoy

Tämäkin on ilmainen foorumi, jonka tarjoaa munfoorumi.com

Ilmoita asiaton sisältö

Muuta yksityisyysasetuksia