salakapakka

Murjooko maailma? Murjo takaisin.
Tänään on 23.01.2019 15:38

Kaikki ajat ovat UTC + 2 tuntia


Alueen säännöt


Esittäydy muutamalla sanalla jos haluat, valehdellakin saa. Voit mainostaa tässä omaa foorumiasi, jos se on luonteeltaan yleisfoorumi. Ei pelifoorumeiden mainoksia! Käythän samalla osallistumassa johonkin keskusteluun täällä, pelkät mainokset poistetaan.Aloita uusi ketju Vastaa viestiin  [ 33 viestiä ]  Mene sivulle 1, 2, 3  Seuraava
Kirjoittaja Viesti
 Viestin otsikko: Ämpärisuomi ja muut kolkat
ViestiLähetetty: 29.06.2012 15:40 
Poissa
***
Avatar

Liittynyt: 28.11.2008 11:39
Viestit: 5549
Näin tiedotan aloittavani kehäkolmosen ulkopuolella olevien alueiden valloituksen moottorisoituja kulkuvälineitä hyväksi käyttäen. Mutta ensin tietenkin preparaatiot, elikkäs maailmankielillä esivoitelut.
Day 1
Alkuun kannattaa luoda lista tarvittavista reissukomponenteista. Kloaakkipakkiin hammasharja, ehkä jopa dödö ja vessapaperia tylyimpien mökki-isäntien varalta. On huomaavaisempaa käyttää omaa repertuaaria kraappausvälineistöä kuin kaapaista kikkareet isäntäväen lippalakkiin. Mitään laastareita tahi aspiriineja ei huolellinen lomailija tarvitse. Auton virta-avain on hyvä olla taikkas muu meisseli kulkupelin liikkeelle saattamiseksi. Valmiiksi tummat kalsarit ja teepaita, shortsit ja kumisaappaat. Saappaista saa näppärästi coolerin iltajuomia varten. Muutama kylmäkalle saappaan varteen ajaa asian. Kartalla ei suunnistustaitoinen tee mitään. Kunhan Savoon asti pääsee, sieltä löytyy ohjeet muihin maailmankolkkiin kysymällä. Tämä esivalmisteluista tältä erää. Huomenissa treenaamme kropan rantakuntoon.


Ylös
 Profiili  
Vastaa lainaamalla  
ViestiLähetetty: 30.06.2012 12:46 
Poissa
kiertoliittymäterttu
Avatar

Liittynyt: 04.11.2008 06:51
Viestit: 24555
Saako esittää kysymyksiä jos ei ole varma haluaako tietää vastauksen? Miksi tummat kalsarit?


Ylös
 Profiili  
Vastaa lainaamalla  
ViestiLähetetty: 01.07.2012 15:58 
Poissa
***
Avatar

Liittynyt: 28.11.2008 11:39
Viestit: 5549
Day 2

Esivoitelujen loppusilaus. Kroppa on nyt rantakuosissa. Vyön yli menevä etuspoileri on kiillotettu ja turha tuulta vastustava nöyhtä on nypitty napapiiriltä. Rantahyeenoiden amatööripiireissä suosima sikxpäkki on piilotettu uteliailta katseilta. Me emme leveile. Niinno. Mutta palataanpas asiaan. Typyköiden perslihas katselmus korvataan paljastamalla pakaravakoa. Näin sexappeal pääsee sopivasti valloilleen ja saapi naarassakki silmänruokaa. Napakan poskipunan saamiseen meni pari päivää, mutta samalla saatiin klyyvariin kestoväri ja silmänvalkuaiset mätsäävät poskiin. Näillä etiäppäin. Mitä tulee fanittajien kysymykseen tummista galsongeista, onko kesähitti "rusketusraidat" tuttu?


Ylös
 Profiili  
Vastaa lainaamalla  
ViestiLähetetty: 03.07.2012 08:11 
Poissa
***
Avatar

Liittynyt: 28.11.2008 11:39
Viestit: 5549
Day 3

Ja matka alkaa. Soittelut mökki-isännille on nyt tehty. Vinkkinä vaan muillekin, jotta prepaid-liittymät tuntuvan kuuluvan paremmin periferioille. Matkatavaralistaan jouduin lisäämään putkitelevision, kairan, viihdekirjallisuutta (ilman kuvia huom!) ja kylmälaukun makkaroille. Ensimmäinen etappi odottaa Kallaveden rannalla, joka onkin kuuluisa kallakukoista. Sieltä sudeettisavon tummimmasta ytimestä on tarkoitus löytää hajulla "huvila" pariksi yöksi. Huvila ei ehkäpä täsmällisesti ottaen kuvaa majoitustiloja, mutta voittaa filtin ojanpenkereellä. Perille saavuttuani palaan ensitunnelmiin.


Ylös
 Profiili  
Vastaa lainaamalla  
ViestiLähetetty: 08.07.2012 18:10 
Poissa
***
Avatar

Liittynyt: 28.11.2008 11:39
Viestit: 5549
Day 4-6

Ämpärillisessä ilmaa voi olla jetsulleen pari sataa hyttystä. Tämä selittänee lappalaisten machetet tuulihattujen raivatessa tietään tuntureilla ja muilla rämeillä. Samaisten ongelmien kanssa painittiin sudeettisavossa. Kuinka vatsataudissa kärventelevä humaani käypi ulkohuussissa saamatta nyppylöitä palleista pakaroihin. Ja eipäs muuta kuin empiirisiin kokeisiin. Plään A. Puoli purkkia Raidia huussin reikeliin ja seinille. Lopputulema oli toivottu huussissa valmiiksi olleiden pirulaisten osalta. Ongelma vain oli se, että kauhun tasapaino sekoitti huussin ulkopuolisesta ilmamassasta oven avauksen yhteydessä uutta populaa messiin samaisen määrän kuin oli tullut juuri nistittyä. Plään B. Hyttyssavu sisälle huussiin. Toimii! Hyttysiä ei juuri ole, mutta keuhkot ei kestä pidempiaikaista oleskelua. Plään C. Altistuvat ihonosat spreijataan hyttyssuihkeilla. Toimii hetkellisesti. Ongelmaksi jää herkkien genitaalialueiden ja aanuksen arkuus. Valintana oli plään B.

Day 7

Kesäteatterissa eläkeläiskerhon kanssa. Niinpäs niin. Änkeydyin vaappujien seuraksi suviretkelle Karjalan kunnaille. Edellisestä ulkoilmateatterielämyksestä olikin jo kotva. Esitteessä kerrottiin katsomon olevan katettu. Niin se olikin. Viime vuonna. Silloinhan kesäkin oli kuiva ja lämmin. Vaan eipä nyt. Satoi saatana kaatamalla. Välillä ihan vaan normaalia peruskastelua. Päätin kuitenkin istua paikallani koko kaksituntisen. Jos näyttelijät pystyivät olemaan esityksen ajan litimärkinä cooleja, pystyn minäkin. Kastumisen lisäksi pientä lisämaustetta antoi tulvan ropina päätä suojaavaan muovipussiin, joka luonnollisesti haittasi kuuluvuutta. Mutta näkyvyys oli ihan ok. Kaikki kunnia harrastelijateattereille.


Ylös
 Profiili  
Vastaa lainaamalla  
ViestiLähetetty: 09.07.2012 11:20 
Poissa
***
Avatar

Liittynyt: 28.11.2008 11:39
Viestit: 5549
Day 8

Ukkonen on vienyt yöpaikasta sähköt. Taasen.
Saamani kokemuksen mukaisesti voi kovemmallakin alustalla nukkua hetkellisesti puolituntisen yössään. Päivemmällä ramaisee, mutta viski virkistää. Tarkemmin kun ajattelee, ei väsymyksen ja viskin aiheuttamassa sammalluksessa ole juurikaan eroja.
Paikallinen aviisi on kiinnostunut lehmistä, traktoreista ja maitolaitureista. Great. Kyläkulttuuri on tietty aivan mainio asia, mutta tuppaa toistamaan itseään parin tovin jälkeen. Koskapa olen urpaani ja muutoinkin masokismikiintiö alkaapi ravisuttaa ytinjatkosta, kulkeudun hieman etelämpään Karjalan kunnailta nopeampien nettiyhteyksien äärille. Kiitän emäntää nurkkapaikasta lattialla ja häädän paarmat pirssin interiööristä. Seuraavassa kylämökissä on isännän mukaan sisävessa. Onpi uhottu ennenkin, veikkaan. Sisävessaksi on kutsuttu kukkamaljakkoa porstuassa. Nähtäväksi jääpi.


Ylös
 Profiili  
Vastaa lainaamalla  
ViestiLähetetty: 12.07.2012 19:22 
Poissa
***
Avatar

Liittynyt: 28.11.2008 11:39
Viestit: 5549
Day 9

Sisävessa osoittautui ämpäriksi jakkaran alla. Jakkarassa reikä ja reiän ympärille pultattu pytyn rengas. Tämä tekele oli sijoitettu saunan pukuhuoneeseen. Siis sinne, minne paikalliset hyönteiset suunnistivat illanviettoon. Myös muiden vuorokaudenaikojen viettoon. Kutsuivatpa mukaansa naapurikylienkin verenimijät. Noo lohduksi isäntä uhosi annostella kalaillallisen kera valkoviinin. Odottelin mökkimaisteria verkoilta ja aikani kuluksi pilkoin saunapuut, sain rakon kämmeneen ja astuin naulaan. Eipä naula lihaan osunut, mutta kumisaappaan pohjassa reikä on ikävähkö kosteammilla keleillä. Kuivemmilla keleillä ei saata niinkään haitata vaan päinvastoin parantaa ilmanvaihtoa. Isännän palattua "kalasta" korvasimme saaliin saunalenkillä ja viinin kossulla. Valkkareita molemmat. Suurempia havereita ei tällä erää sattunut. Ennen kuin kossu oli loppu, olimme laskeneet isännän koiran punkit, 5 kpl, ja omani 1 kpl.


Ylös
 Profiili  
Vastaa lainaamalla  
ViestiLähetetty: 13.07.2012 07:35 
Poissa
***
Avatar

Liittynyt: 28.11.2008 11:39
Viestit: 5549
Day 10

Paluumatkalla laskeskelin jolppiautoilijoita, jotka ihka oikiasti ohittivat keskivertosuomalaisen tavoin erityisen mainion kuljettajan ohjastaman kiesin, elikkäs meitsin. Vaan loppuivat sormet. Nykymeno valtateillä näkyi runsaana kolarointina. Toisaalta evoluutio korjaa. Mittariin tuli 1500 km, 4 mökkiä ja 1 punkki. Ei paha.
Kotiin päästyäni ja suihkussa käytyäni totesin rusketusraitojen liukenevan vesien mukana viemäriin. Voi perse. Käyttämilläni voiteluaineilla olisi luullut tulevan pysyvämmät kuviot. Eipä hätää. Kelien ollessa mitä ne nyt sitten ovatkaan, pakkaan hieman kevyemmän varustuksen kuin alkutaipaleella (ei kumisaappaita tahi putkitöllöä) ja suunnistan Efesos-oluelle. Siellä sanovat tarjoilijat özkötä älämölö. Tämä tarkoittaa jotain. Ennen Efesosta makaan päivän pari. On nääs nimittäin ja näetsen rankkaa rupatella maakuntien miesten kanssa. Eikäpä rasituksetta jää ohjeistus ja keskisormi kanssa-autoiljoille.


Ylös
 Profiili  
Vastaa lainaamalla  
ViestiLähetetty: 13.07.2012 10:30 
Poissa
kiertoliittymäterttu
Avatar

Liittynyt: 04.11.2008 06:51
Viestit: 24555
Hyvinkin onnistunut tuntuu olleen lomareissu kälviässä. Toivottavasti sama meno jatkuu Äfösöksellä.


Ylös
 Profiili  
Vastaa lainaamalla  
ViestiLähetetty: 14.07.2012 08:58 
Poissa
***
Avatar

Liittynyt: 28.11.2008 11:39
Viestit: 5549
Day 11

Lentoon onpi vielä hetko, joten ajattelin siistiytyä ulkomaan eläväisiä varten ja käydä ihan parturissa asti. Olen pidemmän aikaa ihmetellyt, miksi minulle valikoituu hiustenleikkaajaksi varttuneempi vaappuja. Ja aina täti-immeinen. Nyt oli lisämausteena tuhdimpi olemus ja ilme kuin portsarilla ravintolajonossa. Ensin ilmoittelin toki sofistikoituneesti tahtotilani leikkauksen suhteen. Parturi vastasi "hympf". Prosessin edetessä huomasin tahtotilastani poikettavan ja iloisesti aloitinkin keskustelun aiheesta yrmeän kanssa. Täti totesi leikkaustapansa sopivan minulle paremmin. Ja onhan myös toki niinkin, että se, jolla on terävät sakset kätösissään, on oikeammassa.


Ylös
 Profiili  
Vastaa lainaamalla  
ViestiLähetetty: 15.07.2012 12:19 
Poissa
***
Avatar

Liittynyt: 28.11.2008 11:39
Viestit: 5549
Day 12 tahi about

Antalian lentokentällä 09:00 40 astetta. Nyt onneksi lämpenee. Lento kesti 3 ja puoli tuntia. Ja olipa kerrankin etuajassa. Kehotettiin juomaan vähintään 4 litraa nesteitä päivässä. Jäsenkuntamme tietänee, ettei tuota ongelmia. Onneksi ei ylärajaa suositeltu. Olenkin tippihotellissa. Laukkua en saanut kantaa itse luukkuun. Eppäilen homman tulevan tyyriiksi ajanoloon, joten koetan hiippailla hissuksiin henkilökunnan huomaamatta. Aavistelen myös rusketusraitojen ilmaantuvan. Onpi sen verta kuralla kroppa. Siihen nautin enshätään jäägerit. Jäitä en laita. Laimennan otsahiellä. Tutustun olosuhteisiin tarkemmin ja luonnottomasti raportoin.


Ylös
 Profiili  
Vastaa lainaamalla  
ViestiLähetetty: 15.07.2012 16:19 
Poissa
***
Avatar

Liittynyt: 28.11.2008 11:39
Viestit: 5549
Day 12 ip kutakuinkin

Palajin juomanhakureissulta. Ajattelin ensin kiertää hotellin ympäristöstä edullisen marketin. Ja kiersinkin. Askelmittarin mukaan jolkottelin hulppeat 300 metriä. Kahdella tankkauspysähdyksellä. Laskeskelin, jotta juomia hakiessa kuluu enempi juomia kuin jaksaa hotelliluukkuun kantaa. Niinpä ostin sitten juomat hotellin marketista. Tarkan liiran miehenä nyt mietityttääkin, kuinka pääsen rannalle, jonne on huikaisevat 800 metriä. Ojalankin laskuopin mukaisesti tarkoittanee 4-6 juottopistettä ennen määränpäätä. Tästä ei selviäkkään pelkällä mustikkakeitolla. Utelen amusella respan Özvanilta vinkit. Rusketusraidat on saatava muuallekkin. Tai ainakin se napakka puna.


Ylös
 Profiili  
Vastaa lainaamalla  
ViestiLähetetty: 16.07.2012 12:57 
Poissa
***
Avatar

Liittynyt: 28.11.2008 11:39
Viestit: 5549
Day 13 ap olisko

Olen nytten täsä hotelli MayFlowerin altaalla. Özvan toi juuri siiderin. Vaan palataanpas aamuisempaan. Nukuin 12 tuntia. Heräilin virkeähkönä ja humautin itseni aamiaiselle. Ensitöikseni lurautin mukillisen kylmää tuoremehua automaatista. Samalla jaoin riemun tarjottimella olleiden noin 30 muun mukin kanssa. Paikalla ollut Zuleima nou dig. Aamiainen käsitti normaalit eväät. Noo aamukaljaa ei ollut. Sen jouduin tilaamaan erikseen. Atrian jälkeen valuin luukkuuni rasvaamaan nahkaa rusketusraitoja varten. Tämän ajattelin tehdä parvekkeella. Luonnollisesti väärä veto. Kun sain rasvapurkin auki, olin jo niin hiessä, että rasva valui valkoisina noroina pitkin uljuuttani. Härskeille tiedoksi, etten tarkoita sitä uljuutta. Seuraava väärä veto oli laittaa teepaita päälle matkalla altaalle. Teepaita oli punainen. Hiki, aurinkovoide ja punainen teepaita saavat kuin saavatkin iholle efektin, josta sioux-heimo olisi ylpeä.
PS. Sain kuin sainkin bluetoothin pelaamaan, jotta kuvaa alkaa pukkaamaan.


Ylös
 Profiili  
Vastaa lainaamalla  
ViestiLähetetty: 16.07.2012 13:18 
Poissa
***
Avatar

Liittynyt: 28.11.2008 11:39
Viestit: 5549
Missä maan asukit jemmaavat piilokiljut?
Arvoitu on nyt ratkaistu


Ylös
 Profiili  
Vastaa lainaamalla  
ViestiLähetetty: 16.07.2012 13:27 
Poissa
***
Avatar

Liittynyt: 28.11.2008 11:39
Viestit: 5549
http://aijaa.com/0007710536438


Ylös
 Profiili  
Vastaa lainaamalla  
Näytä viestit ajalta:  Järjestä  
Aloita uusi ketju Vastaa viestiin  [ 33 viestiä ]  Mene sivulle 1, 2, 3  Seuraava

Kaikki ajat ovat UTC + 2 tuntia


Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa


Voit kirjoittaa uusia viestejä
Voit vastata viestiketjuihin
Et voi muokata omia viestejäsi
Et voi poistaa omia viestejäsi

Hyppää:  
cron
Keskustelufoorumin moottorina toimii phpBB® Forum Software © phpBB Group
Käännös, Lurttinen, www.phpbbsuomi.com uncommitted-decoy

Tämäkin on ilmainen foorumi, jonka tarjoaa munfoorumi.com

Ilmoita asiaton sisältö

Muuta yksityisyysasetuksia