salakapakka

Murjooko maailma? Murjo takaisin.
Tänään on 19.11.2018 19:50

Kaikki ajat ovat UTC + 2 tuntia


Alueen säännöt


Muista tekijänoikeudet! Jos lainaat otteita jonkun toisen runosta tai tarinasta, mainitse lähde. Tai ainakin, että teksti ei ole omaasi.Aloita uusi ketju Vastaa viestiin  [ 27 viestiä ]  Mene sivulle 1, 2  Seuraava
Kirjoittaja Viesti
 Viestin otsikko: Paakkels the kylä
ViestiLähetetty: 30.06.2010 07:42 
Avatar
Osa 1

Vanhapoika Deivid tsekkailee ruohon kasvamista. Kyläkauppiaan serkku Bruuno
sylkäisee kerran. Raitilta kuuluu suhinaa.


Ilmoita tämä viesti
Ylös
  
Vastaa lainaamalla  
ViestiLähetetty: 30.06.2010 07:43 
Avatar
Kukas se siellä suhisee, huokaa Bruuno. Tai Deivid. Tarinan kannalta sillä ei
ole mitään merkitystä. Sillä Paakkels on täysin omavarainen, jos omavaraisuutta
mitataan peräkammarien täyttöasteella.


Ilmoita tämä viesti
Ylös
  
Vastaa lainaamalla  
ViestiLähetetty: 30.06.2010 07:44 
Avatar
Suhisija saapui. No mutta sehän on Kotolatvaisen Jontsukka, iloitsi melkein
Bruuno. Suhina johtui korkinmentävästä raosta etuhampaiden välissä. Siellä
leppoisa suvituuli, suuremmat paarmat ja Kotolatvaisen puuskutus sitä suhinaansa
pitivät.
Lähtekääpäs poijjaat mukaan, röyhtäisi Jontsukka. No mihis taas, vääntelehti
Deivid.


Ilmoita tämä viesti
Ylös
  
Vastaa lainaamalla  
ViestiLähetetty: 30.06.2010 07:44 
Avatar
Urhojen Bruuno ja Deivid sekä Kotolatvaisen tie vietti kohti kunnantaloa. Suuret
uutiset sekä marketin sponsoroima pullakaffee siellä odottivat. Paakkels oli
nettiin kunnansihteerin virkaa kuuluttanut. Jokohan sihteerin virkaa oli haettu?
Käyttikö hakija hametta? Olisiko vieläpä nainen? Kuivatkaahan kuolat rinnuksilta,
ääntelehti Bruuno ja aukaisin kunnantalon oven.


Ilmoita tämä viesti
Ylös
  
Vastaa lainaamalla  
ViestiLähetetty: 30.06.2010 07:45 
Avatar
Kunnanjohtaja Velociped Kyykkä oli tuikean näköinen. Vaan niinpä oli aina, joten
ei vaihtelua vulgukseen. Istukaas pojat alas, hönkäisi hän Bruunolle, Deividille,
Kotolatvaiselle sekä edellisillan viihdekäytön höyryjä. Olemme saaneet kaksi
hakemusta. Toinen on anelu päästä poijes kunnan kirjoilta. Mutta toinen koskee
kunnansihteerin paikkaa. Hakijana oli joku Hannah Eskistuna. Pojat!
Kilpailutetaan hakija nykyoppien mukaan, keksi Kyykkä. Ehdotuksia, jatkoi
Velociped. Pojat mumisivat keskenään tovin, kunnes Bruuno loihe kimittämään.


Ilmoita tämä viesti
Ylös
  
Vastaa lainaamalla  
 Viestin otsikko: Re: Paakkels the kylä osa 6
ViestiLähetetty: 30.06.2010 20:08 
Poissa
***
Avatar

Liittynyt: 02.12.2008 20:42
Viestit: 13871
Minä voisin kisailuttaa neito Eskilstunan, ehdotti Bruuno. Jaaha, arveli Kyykkä, jotta silloinpa ei hakijoita enää olisi. Jospa nyt sitten kutsuttaisiin neiti ensin näytille ja päätettäisiin kilpailuttaminen vasta sitten, jatkoi Kyykkä. Mistäs arvelet neidin olevan neiti? Deivid aprikoi ja jatkoi, Hannahhan on etuperin ja takaperin yhtälailla. Ettei vaan olisi niitä, hmmmm, no niitäpä niitä. Velociped tarkasteli Hannahin papereita tarkemmin ja antoi lausuman, jotta eihän tästä sukupuoli irtoa saati puolettomuus. Kyykän käsky käy, Kotolatvainen, soitto hakijalle ja kutsu tänne sassiin. Rva/Nti/Hra/jne saakin perusteellisen kuulustelun, siis ennen valintaansa. Näillä nurkilla ei nirsoilla.

JATKUU


Ilmoita tämä viesti
Ylös
 Profiili  
Vastaa lainaamalla  
ViestiLähetetty: 01.07.2010 22:14 
Avatar
Bussi tuupertui Paakkelsin ainoalle ja epäviralliselle pysäkille. Pipo ja nahkakypärä siirtyivät Bruunon ja Kotolatvaisen nahkakuulien yltä samassa järjestyksessä. Deividin ja lähimarketin lippis ei liikkunut. Kyse ei ollut epäkohteliaisuudesta, vaan liuottimien puutteesta. Bussin ovi aukeni. Hengästynyt kolmikko tuijotti uhkeutta, joka laskeutui korkokenkineen Paakkelsin soralle. Kolme kämmenparia singahti vieraan kapsäkin kahvaan. Samaan aikaan tapahtui kolme asiaa. Bussi kaasutti henkensä hädässä pois Paakkelsista, rannalla hukkui käki ja Hannah mörähti, oi ihanata, suloinen Paakkels, täältä tulloopi Eskilstunan Hannah. Poikien ote kapsäkin kahvasta kiristyi. Mikä, totanoinniin, nainen?


Ilmoita tämä viesti
Ylös
  
Vastaa lainaamalla  
 Viestin otsikko: Paakkels the kylä, osa 8
ViestiLähetetty: 02.07.2010 10:36 
Avatar
Näyytäkääpäs sällit tietä kunnantalolle, sirkutti Hannah satama-alueiden sivuosista tarttuneella aksentilla. Arvon kurvit on hyvä ja seuraavat kapsäkkiä, möläyttivät pojat lähes yhteen ääneen. On siinä pomppuja moneen menoon polvista lähtien, tuumaili Deivid ja johti kapsäkin kiskontaa kunnantaloa kohti. Ilmoja pidelly, koetti sanaseppo Bruuno herätellä smalltalkkia. Ei ole, römähti Hannah naureskelemaan, on tässä sen verta vapaasti hengittävä ruho. Jo heiluivat kunnantalon verhot Kyykän tarkkaillessa nelikon lähestymistä. Kapsäkkitroikka perässään moniulotteinen kunnansihteeriehdokas saapui perille.


Ilmoita tämä viesti
Ylös
  
Vastaa lainaamalla  
 Viestin otsikko: Re: Paakkels the kylä
ViestiLähetetty: 02.07.2010 22:14 
Avatar
Äkkiä lissää,kerro vaan...koska nythän tää meni jännäksi, mä jo Ranen kanssa löin vetoa että Deividdi pääsee ekana pesälle, kerro ny kuin kävi?
Ylläpito Hoi, missä ihmessä tseksihymppä?..kele!


Ilmoita tämä viesti
Ylös
  
Vastaa lainaamalla  
 Viestin otsikko: Re: Paakkels the kylä osa 9
ViestiLähetetty: 04.07.2010 06:45 
Avatar
Tervetulot, päivät, hauskat tavat jne jne kaikui Kyykän kolkko esipuhe Hannahin ja poikien astuessa kunnantalon autuuteen. Istumaan, osoitti Velociped sormella Hannahia. Ja pojat voinevat irroittaa kätösensä kapsäkin kahvasta toviksi, jatkoi Kyykkä ja uteli samalla Hannahilta kuinkas se matka Paakkelsiin sujui? Jo vain se sujui. Täällähän tuota ollaan päätteli Hannah. Suorana naisena, niinkus sisäisesti, ajattelin jotta kaffe ja bullah tiskiin, niin sillä välin allekirjoitan työsopparit ja muut muodollisuudet jatkoi Eskilstuna. Siinäpä lonksahti pojilta monttu auki. Eikä Kyykänkään eväsaukko peitellyt amalgaameja moisen häpeämättömän mölinän kuultuaan. Eikös teillä ole mitään häpyä karjaisi Kyykkä. Se teille kuulu ajelenko tahi en vastasi Hannah. Ainaskaan ennen kuin paremmin tunnetaan. Jaaha, punasteli Kyykkä. Joko saapui romanssi Paakkelsiin? Vapautuuko kunnantalon peräkammari?


Ilmoita tämä viesti
Ylös
  
Vastaa lainaamalla  
 Viestin otsikko: Sunnuntai-Paakkels, osa 10
ViestiLähetetty: 04.07.2010 16:20 
Avatar
Sopparit allekirjoitettuaan ojenteli Kyykkä kämmentä kohti Hannahia tavoitteenaan ilmeinen kättely. Eipä huomannut Velociped vasenta alakoukkua. Eikä punaisen kengänkärjen uppoutumista nivusiin, ennen omaa hihkaisuaan. Eipäs aloiteta seksuaalista häirintää ennen lämmittelykierroksia huhkui Hannah. Tässä olla ensimmäistä kertaa kunnansihteerinä, kuului jatko. Bruuno, Deivid ja Kotolatvainen olivat siirtyneet tapahtuman aikoihin outeriööriin ja kurkkivat klasin läpi josko Hannah saa nostettua Kyykän takaisin palleilleen. Hannah vinkkasi pojat parilla ripsen iskulla takaisin sisään. Nonniin poijjaat, esitelkääs työsuhdeasunto. Kyykällä tuntuu olevan akuuttia hengenahdistusta, mourusi Hannah.
Kapsäkkitroikka avasi pirtin oven ja ahtautui samalla ovenavaamalla sisään. Tässäpä tämä, trio Sepalus aloitti kaanonin. Hannah vilkaisi tupaan ja tuumi. Ja eipä suihkuja tietenkään. Saati sisävessoja. Saanko myös arvata, jotta ulkoeriön seinissä on käytetty kovin oksaisia lautoja. Hannah huokaisi ja kumartui oikomaan nylonejään. Poikien polvilumpiot toimivat erinomaisesti kaikupohjina läähätykselle, joka resonoi hyvin väpäjävään nikotukseen. Ja nyt ulos, käskytti Hannah. Meitsi vaihtaa vapaa-ajan asua ylle. Sen jälkeen saatte esitellä paikkoja. Ja ettei tulisi herroille väärinkäsityksiä, en tarkoita henkilökohtaisesti.


Ilmoita tämä viesti
Ylös
  
Vastaa lainaamalla  
ViestiLähetetty: 05.07.2010 20:27 
Avatar
Hannahille paikkoja esittelemään! Pojat singahtivat peräkammereihinsa. Nyt oli näytön paikka. Parhaat päälle ja Paakkelsia edustamaan.
Bruuno kuoriutui verkkareistaan ja viskasi rukkaset naulaan. Kaapista löytyi talkkia ja aikoinaan trendikkäät levenevälahkeiset teryleenit. Talkilla paarman purema klyyvari saadaan näyttämään onniklounin raittiimmalta versiolta. Ja housuihin saadaan terävyyttä höyrystämällä niitä kiukaan kipakoissa löylyissä tovi.
Kotolatvainen perusti enemmän busines-lookkiin. Rippipuku ja vaarin paksusankaiset lukuprillit saivat ajaa asian. Pientä haittaa olisi näkökentän hämäryydessä, mutta Kotolatvainen päätti pureskella sankoja enemmän tuumailun merkiksi. Naiset tykkää älyköistä päätteli hyvin köyhän miehen Trump. Siis todella köyhän.
Deivid panosti urheilullisuuteen. Valkoinen kauluspaita sai luopua hihoistaan. Näinpä paljastuisivat jäntevät allit, joita sai miespuolisilta hakea näiltäkään nurkilta. Verkahousuista sai näppärästi shortsit leikkaamalla lahkeet polvien alapuolelta poikki ja poijes. Lämpimäthän nuo, mutta niinpä on sisältökin tuumaili Deivid.

Näin pääsi Paakkelsin peräsmiesretkue matkaan Hannahille oppaiksi. Kenen särmä parhaiten puree?


Ilmoita tämä viesti
Ylös
  
Vastaa lainaamalla  
ViestiLähetetty: 06.07.2010 08:46 
Avatar
Dirlandaa, tsattsattsaa, hyräili Hannah Eskilstuna itsekseen. Hannah valmistautui vastaanottamaan Paakkelsin parhaimmistoa kuin lihansyöjäkasvi. Runsaasti kului roiskeita sinne tänne ja kainaloihin, joiden tupsuja olisivat itse pensastolaiset kadehtineet. Hyvät saumat, tuumaili Hannah. Paljon paremmat kuin edellisessä pestissä. Siellä oli kilpailijatar, joka paikkakunnan hurmasi ja Hannahin sai lähtemään. Perskuta, syyläinen kääkkä ja ikäloppu harvahapsinen silli. Hajustakin päätellen. Nyt on toisin, ei ole metsärikasta kilpailijatarta. Saipa Hannah koko kylän itselleen. Buahaha, römähti Hannah hirnumaan. Koekäyttäisikö konkkaronkan vai poimisiko vain rusinat pullasta. Olisiko kunnanjohtaja Kääkkä vai mikä se nyt oli, sopiva valinta vai piiloatleetti Deivid. Deivid oli kyllä aika söpö, keksi Hannah. Pienet känsät ja ikiakne ei kansainvälisnimistä miestä haitanneet. Miltä se kuulostaisi, kun pappi kuuluttaisi Hannah ja Deivid Eskilstunan? Sillä oman sukunimen aikoi Hannah pitää, ja sai se kelvata tollollekin. Jaahas, sieltähän poijjaat jo saapuivatkin, läähätyksestä ja kumikenkäin lotinasta päätellen.


Ilmoita tämä viesti
Ylös
  
Vastaa lainaamalla  
ViestiLähetetty: 07.07.2010 11:30 
Avatar
Hannah avasi uksen. Malka vierähti rahisten poskirusolle Hannahin nähdessä pojat trimmatuissa karderoopeissaan. Parempaa kuin osasin villeimmissä painajaisissa kuvitella, huokasi Hannah ja jatkoi, voisinko nähdä rantasaunan tai paikallisen heinäladon näin aluksi. Kyyyylläääää, kuului trion vastine. Deividin valkoinen vatsapeite oli vierähtänyt verkahousujen vyötärönauhan yli. Siinä se väreili lempeän kesätuulen tahtiin säestäen käheää yskäisyä, Bruuno, Kotolatvainen, kiikuttakaapas kaffeet saunalle. Sillävälin esittelen ladon Hannahille. Deivid tarttui Hannahia hihasta ja alkoi kiskoa Eskilstunan ruhoa ladolle päin jättäen muut urhot nyrpistelemään jälkeensä. Kunnan imako tarvinnee juuri kaltaistasi kukkaista sihteerin virkaa edustamaan, aloitti Deivid lepertelyn. Ihhihi mourusi raitille Hannahin vastine. Saavuttuan ladolle, Deivid kierrätytti Hannahin kolmasti horiskon ympäri ja totesi, nähty on. Hannahin ilme olisi ollut joissakin piireissä näkemisen arvoinen. Eipäs hätäillä, käskytti Hannah, tarkistetaanpas ladon sisältöä tarkemmin.


Ilmoita tämä viesti
Ylös
  
Vastaa lainaamalla  
ViestiLähetetty: 09.07.2010 21:17 
Avatar
Ladon ovi narahti vihjaavasti Hannahin raahatessa hämmentynyt Deivid interiööriin. Ulkopuolelle kuului lämmin moiskahdus Hannahin suusta suuhun viesteillessä. Deivid lämpeni käsikopeloimaan ja saikin kuin saikin vastakaikua. Kuten Kyykkä, sai Deividkin sinelmän ynnä toisen. Ihhihi, kaikui Hannahin römäkkä nauru. Ei ekatreffeillä, mourusi Hannah ja kirmaisi niitylle odottaen Deividin ryntäävän peräänsä. Vaan eipä Deivid kyennyt kumarassa ja vähällä hapella vastaamaan lemmen kutsuun. No mikäs siihen nyt meni, fundeerasi Hannah. Tartteehan naisen keimistellä vaikeasti tavoitettavaa. Eikä Hannah muutoinkaan mikään helppo alkupala saati lounas ollut. Sen tiesi useampi läänin terveyskeskuskin. SHIT, tuumasi Hannah tilanteesta ja astuessaan miinaan. Uutta matoa koukkuun ja seuraavan velton tykö. Tuleppa tupauuno mukaan, käydään ne Bruunon ja Kotolatvaisen kaffeet vetämässä kitusiin ennen iltahämäriä. Silloin alkaakin toinen erä ja punnukset punnitaan. Juuria myöten.


Ilmoita tämä viesti
Ylös
  
Vastaa lainaamalla  
Näytä viestit ajalta:  Järjestä  
Aloita uusi ketju Vastaa viestiin  [ 27 viestiä ]  Mene sivulle 1, 2  Seuraava

Kaikki ajat ovat UTC + 2 tuntia


Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa


Voit kirjoittaa uusia viestejä
Voit vastata viestiketjuihin
Et voi muokata omia viestejäsi
Et voi poistaa omia viestejäsi

Hyppää:  
cron
Keskustelufoorumin moottorina toimii phpBB® Forum Software © phpBB Group
Käännös, Lurttinen, www.phpbbsuomi.com uncommitted-decoy

Tämäkin on ilmainen foorumi, jonka tarjoaa munfoorumi.com

Ilmoita asiaton sisältö

Muuta yksityisyysasetuksia