Helppo ohrarieska

Lähetä vastaus

Vahvistuskoodi
Syötä koodi siten kuin se on näkyvillä. Huomioi kirjaisinkoko
Hymiöt
:dance :tanssi :jammaa :nauraja :( :evil: :noyra :ruoska :muksis :halaus :vasara :kippis :humala :ruoka
Lisää hymiöitä
BBCode on Käytössä
[img] on Käytössä
[flash] on Poissa käytöstä
[url] on Käytössä
Hymiöt ovat Käytössä
Otsikko
   

Laajenna näkymää Otsikko: Helppo ohrarieska

Helppo ohrarieska

Viesti Kirjoittaja Tirlittan » 19.03.2011 12:55

2 dl kylmää vettä
4-4½ dl Myllyn Paras Ohrajauhoja
1 tl (mineraali)suolaa

Sekoita ainekset nopeasti taikinaksi ja leivo välittömästi n. ½ cm:n paksuisiksi rieskoiksi. Pistele ja paista kuumassa leivinuunissa tai 250-300-asteisen sähköuunin keskitasolla n. 15 min.

Rieskaan syntyy paras mahdollinen rakenne, kun taikina on mahdollisimman kylmä ja uuni mahdollisimman kuuma, jolloin kylmän ja kuuman äkillinen ero muodostaa vesihöyryä, mikä kohottaa rieskaa ja tekee siitä murean.

VINKKI:Vaihda 2 rkl ohrajauhoja Myllyn Paras Rikottu Esikypsennetty Ohrasuurimoihin, saat rieskoihin vähän karkeutta.

Resepti: Arja Savela, Myllyn Paras Oy
suora linkki http://www.myllynparas.fi/portal/suomi/ ... hrarieska/

Ylös

cron