salakapakka

Murjooko maailma? Murjo takaisin.
Tänään on 14.11.2018 20:30

Kaikki ajat ovat UTC + 2 tuntia


Alueen säännöt


Esittäydy muutamalla sanalla jos haluat, valehdellakin saa. Voit mainostaa tässä omaa foorumiasi, jos se on luonteeltaan yleisfoorumi. Ei pelifoorumeiden mainoksia! Käythän samalla osallistumassa johonkin keskusteluun täällä, pelkät mainokset poistetaan.Lähetä vastaus
Käyttäjätunnus:
Otsikko:
Viestin sisältö:
 

Hymiöt
:dance :tanssi :jammaa :nauraja :( :rinsessa :evil: :noyra :ruoska :heippa :muksis :halaus :vasara :kippis :humala :ruoka
Lisää hymiöitä
Fontin koko:
Fontin väri
Vaihtoehdot:
BBCode on Käytössä
[img] on Käytössä
[flash] on Poissa käytöstä
[url] on Käytössä
Hymiöt ovat Käytössä
Älä salli BBCode:a
Älä salli hymiöitä
Älä käsittele linkkejä automaattisesti
Vahvistuskoodi
Vahvistuskoodi
Vahvistuskoodi:
Syötä koodi siten kuin se on näkyvillä. Huomioi kirjaisinkoko
   

Otsikko - Ämpärisuomi ja muut kolkat
Kirjoittaja Viesti
  Viestin otsikko:  Re: Ämpärisuomi ja muut kolkat  Vastaa lainaamalla
Day 29

Pari hapokasta iltapuhdetta sukulaisvierailulla kummasti ramasuttaa. Samalla havainnoin syksyn sitten saapuneen. Sataa, on helvetin kuuma ja puista tippuu siementä. Nämä varmat merkit yhdistettynä loman loppuhaikeuteen antavat kyytiä kesille. Onko ne akut nyt sitten ladattu ja mieli reipas duuniin mennä. Tähän perkeleellisen kliseiseen kysymykseen onpi jälleen kerran helppo karjaista, jotta EI. Vaan eipä luonnonvoimille mitään voi, sitoipa itsensä rantatuoliin kuinka tiukkaan tahansa. Vanhat kikat soitella työnantajalle jotta "vielä vähän tuntuu silmä luppasevan" tahi "kummasti ramasee ja varvastakin vielä puudututtaa" on jo käytetty. Joten tässäpä tämä sitten oli. Tämä juttu.
Viesti Lähetetty: 30.07.2012 08:01
  Viestin otsikko:  Re: Ämpärisuomi ja muut kolkat  Vastaa lainaamalla
Day 27 ip

Lomat ne käypi vähiin. Harjoittelinpa suolistossa keskusteluakin. Havaitsin siellä perässä kuolaavan nylkyn, joka tapansa mukaan nyyhki poijes vastineeni Essolaisille sun muulle mukavalle porukalle. Näitä kutsutaan faneiksi. Terveisiä. Kyllähän minä suolinkaiset tiedän.
Viesti Lähetetty: 27.07.2012 16:05
  Viestin otsikko:  Re: Ämpärisuomi ja muut kolkat  Vastaa lainaamalla
Day 27

Vaihdoin sisäilyn Luukin ulkoilualueeseen. Laskin siellä pilvet ynnä luin Iltasanomat. IS tietää kaiken. Ja sen kukkuraksi tällä kertaa Espanjan virkamiesten ja politikkojen rahankäytöstä. Holat vaan hispaaneille. Katotaanpas kun Soini näyttää manjanat.
Seuraavaksi ajattelin alkaa remontin. Kohteen valinta ei olekkaan helppo. Runsauden pulasta saa stressin, joten en pidä kiirettä.
Viesti Lähetetty: 27.07.2012 13:09
  Viestin otsikko:  Re: Ämpärisuomi ja muut kolkat  Vastaa lainaamalla
Day 25

Paluu Viroista tehty. Normireissu. Laivaan oli lastattu vaappujia, huonosti käyttäytyviä pilttejä ja 1 sofistikoitunut. Kiekaisin ookket, tein tuttavuutta Sakun kanssa ja tein analyysin.

Tässäpä tutkailun tuloksia

Kumpikohan on meitsin kattaus meriaamiaisella

Kattaus A: http://aijaa.com/0000410598109
Kattaus B: http://aijaa.com/0065110598111

Bonuskysymyksenä valistuneimmille
Etsi 9 virhettä http://aijaa.com/0037610598112

Tänään pistäydyin Espoon automuseossa. Suomen suurin! Siellä bongasin nykyjään Suomen suosituimpiin kuuluvan automallin. Aloin miettimään suomalaisten otsaluiskan kaltevuutta. http://aijaa.com/0061710598113
Viesti Lähetetty: 26.07.2012 19:57
  Viestin otsikko:  Re: Ämpärisuomi ja muut kolkat  Vastaa lainaamalla
Day 23

Pyykit on pesty. Ohjelmassa seuraa kostea henkäys. Niinhän sitä luulis, mutta poikkean Tallinnan satamassa. Olen kuullut on tukku siellä. Huhupuheiden varmistamiseksi on paikalla käynti paikallaan. Siispä paikallaan polkemiseen paussi ja rumpsista Länsisatamaan.
Edellisellä kerralla laivan karaookkessa lauloin muistaakseni. Tällä kerralla yritän olla muistamatta. Siis laulaa. Näillä eväillä, niin no, tässä tapauksessa eväittä, matkaan hopia.
Viesti Lähetetty: 24.07.2012 09:06
  Viestin otsikko:  Re: Ämpärisuomi ja muut kolkat  Vastaa lainaamalla
Teretulemas kälviään. Kysymykseesi vastaan kohta beeee.
Viesti Lähetetty: 23.07.2012 20:19
  Viestin otsikko:  Re: Ämpärisuomi ja muut kolkat  Vastaa lainaamalla
Velkome home. Jo oli aikakin saapua jakamaan kylmä ja tuulinen sekä myös sateinen Suomen kesä muitten kärsivien kanssa.

Vastauksena kysymykseen väitän, että kuvassa ei ole mikään mainituista vaan Turkkilainen tupakoin karkoituslaite.
Viesti Lähetetty: 23.07.2012 12:17
  Viestin otsikko:  Re: Ämpärisuomi ja muut kolkat  Vastaa lainaamalla
Minä sanoisin ceeee!
Viesti Lähetetty: 23.07.2012 10:17
  Viestin otsikko:  Re: Ämpärisuomi ja muut kolkat  Vastaa lainaamalla
Day 23

Hikinen Turkki vaihdettu nyt kotosateisiin. Kyllä nyt kelpaa. Özvan ei Antalian lentoasemalla meinannut millään päästää maasta poijes. Niinpä hän juoksutti turvatarkastukseen peräti neljä kertaa. Kaksi eri turvamiestä halusi taputella torsoni perinpohjin. On ne vieraanvarasija. Kerroin turvamiehille hukanneeni paketin. Tulipa pojille kiirus. Yhdessä etsittiin kuvaukseni mukaista pakkausta, kunnes sitten löysinkin röökit laukkuni pohjalta. Kylläpä meille nauru maittoi. Ja taas taputeltiin torso.

Matkan päätteeksi julkaisen kuva-arvoituksen
http://aijaa.com/0027710576614

Onko kyseessä
A) Bidee
B) Ihan vaan
C) Atrian kotokolo
Viesti Lähetetty: 23.07.2012 09:53
  Viestin otsikko:  Re: Ämpärisuomi ja muut kolkat  Vastaa lainaamalla
Day 21

Se onpi sitten ramadan. Silloin ei päivällä mässytellä ja ollaankin hartaammin. Juomisiin ei tietääkseni ole vaikutusta. Viisas oppi tuo islami siinä suhteessa siis.
Kävin esittäytymässä paikallisella rannalla. Kleopatra nimeltään. Rantatuolia vuokratessa Özvanilla oli vaikeuksia pistää aurinkovarjo hiekkaan pystyyn. Valitteli hiekan kovuutta. Pullistelin lihaksen ja runttasin varjon varren puoleen metriin. Vähänkö oli ahdasta suojan alla. Rempseästi istuuduin rantatuolille pilkkoen muovitekeleen kahtia. Voi sitä Özvanin vahingoniloa. Viisaasti hän kuitenkin kiiruhti matkoihinsa, ennen kuin ehdin persiiltäni nousta.
Illemmalla kuljeksin basaarialueella huijattavana. Sitä kutsutaan täälläpäin pisnekseksi. Perusläppä alkaa "tässä kojussa ei tuputeta... peremmälle...". Kun erehdyt ineen, sepä onkin sitten menoa. Itse olin jo ostamassa mekkoa, kun huomasin exitin, jota kintut vilkkuen myös käytin.
Viesti Lähetetty: 21.07.2012 16:43
  Viestin otsikko:  Re: Ämpärisuomi ja muut kolkat  Vastaa lainaamalla
Day 19

Iloinen näkeminen allasalueella. Jo joltisenkin aikaa oli kaksi kivitalon kokoista pariskuntaa istuskellut vierekkäin aurinkotuoleissaan. Voivuoret kyräilivät toisiaan aikansa, kunnes toisen pariskunnan umpitatuoitu kaappi uskaltautui utelemaan toiselta järkäleeltä, jotta ollaankos sitä danske-pojke. Voi sitä riemun korinaa ja äänihuulten rääkkäämistä kun paljastui voileipäkansan jäsenyys molemmilta osapuolilta. Pariskunnat järisyttelivät allasalueen kaakeleita pool-baarille, jossa jokainen imuroi danske-pojke-tapaan 8-10 litraa olutta ja viinaa. Viinat juotiin sateenvarjolaseista.
Seuraavana aamuna ei porukoita aamiaisella näkynyt.
Viesti Lähetetty: 20.07.2012 13:48
  Viestin otsikko:  Re: Ämpärisuomi ja muut kolkat  Vastaa lainaamalla
Ostosreissu ei mennyt suunnitelmien mukaan. Alkoholiliikkeessä maksoi Jameson-viski 77 liiraa 70 senttilitran leka. Vantaalla taxfreessä 24 egee litran leka. Enpä siis sijoittanut. Kerroin asiasta turkittarelle, joka putiikkia piti. Zuleima tuumaili vain "selavii". Tämän jälkeen sulin kohti ruokapaikkaa. Paidan helmat tippuivat hikeä turpavärkin lotistessa tahtia. Löytyi mukava mesta, jossa käteltiin sisään, pyyhittiin kapellimestarin johdolla asiakkaan naamari ja tarjoiltiin loistavia lihapatoja. Välillä kävi sisäänheittäjä ohjeistamassa henkilökuntaa tuulettimien kohdistamisessa pöytääni kohti. En siis kuitenkaan haissut täysin paskalle. Ihan vaan oma veikkaus. Lähtiessä sain omenateet "on the house" ja molemmat tarjoilijat ja kapellimestari kävivät kättelemässä ja toivottelemassa tervetulleeksi uudestaan. Ystävllisellä, Reilulla asenteella saapi palvelua. Voipi olla jotain merkitystä myös tippaamisella.
Viesti Lähetetty: 19.07.2012 14:39
  Viestin otsikko:  Re: Ämpärisuomi ja muut kolkat  Vastaa lainaamalla
Day 29 kulttuurioppia

Turkkilaiset ovat kehittäneet punavihersokeille autoilijoille sopivat liikennevalot. Jos tolpassa palaa valo, tämä merkitsee, jotta aja. Jos valo on vaihtumassa tahi ei ole valoa laisinkaan, autoilijan on kiiruhdettava.
Nykyisin meikäläisiinkiin marketteihin yleistynyt keltainen muovimainos "wet floor", jossa skeittaripoika kuvassa iloisesti vesiliirtää pitkin putiikin lattiaa ei tarkoitakkaan täälläpäin samaa. Paikalliset ilmaiset läpyskällä heikkohappista tarjoilijapoikaa liukkaalla allasalueella.
Juottolat eivät tartte signaaleja tahi muita nuolia olinpaikkansa ilmaisemiseen. Kerrot vaan respaan tahi juottolan portsarille jotta "hakekaa punkasta taksilla vetämään lärvit". Ja näin tämä olotilan laajennus jouhevasti toteutuu.
Nyt ostoksille. Koetan etsiä muovikuorisia ostoksia kanniskelun helpottamiseksi.
Viesti Lähetetty: 18.07.2012 15:48
  Viestin otsikko:  Re: Ämpärisuomi ja muut kolkat  Vastaa lainaamalla
Day 29

Männäiltana olin katselemassa magiikkashouta. Tehtiin normaalit temput, joissa tyhjästä kassista ja pussista noukittiin tukku tavaraa. Juupati. Eniten kiinnosti temppu, jossa taikamies teki köyteen solmuja. Entisenä kolkkapoikana ja umpisolmujen erikoisasiantuntijana havainnoin tarkkaavaisena solmuprosessia. Loivan pettymyksen hetki oli, kun taikamies solmut tehtyään neppasi nyörin takavasemmalle. Mikäs helvetin temppu se on? Umpisolmuja köydessä. Temppu olisi ollut, jos heppuli olisi saanut tekemänsä kiekurat auki. Tuommoiset meikäläinen "taikoo" korvauksetta.

Amusella udeltiin siivoojalta päivän lämpötilaennusteita. Englannin kielellä. Aikansa asiaa raksuteltuaan, tuli täti johtopäätelmään, johon liittyi lavea posmitus turkiksi. Hetkeä myöhemmin iloinen kielimies toikin ylimääräisen huovan hotellihuoneeseen. Tarkoittanee, jotta uteluni nyansseissa oli jotain pientä hiomista. Vai oliskos ollut ihan vaan normaalia aamusammallusta.
Viesti Lähetetty: 18.07.2012 13:53
  Viestin otsikko:  Re: Ämpärisuomi ja muut kolkat  Vastaa lainaamalla
Tässä se nyt on. Rusketusraita

http://aijaa.com/0024510544773

Samalla reissulla kuin raidoittelin, havaitsin uuden planeetan

http://aijaa.com/0002610544774

Tähtitieteilijöiden riemuksi planeetalla oli elämää. Ei toki kovin älyllistä. Itse luonnollisesti tutkin asian tarkkaan ennen tänne raportointia.
Viesti Lähetetty: 17.07.2012 17:23

Kaikki ajat ovat UTC + 2 tuntia


Hyppää:  
cron
Keskustelufoorumin moottorina toimii phpBB® Forum Software © phpBB Group
Käännös, Lurttinen, www.phpbbsuomi.com uncommitted-decoy

Tämäkin on ilmainen foorumi, jonka tarjoaa munfoorumi.com

Ilmoita asiaton sisältö

Muuta yksityisyysasetuksia