Kirjoittaja Tirlittan » 29.08.2009 16:27
Voin kertoa että otin sian pois. Valhetta että noin puoli tuntia riittää, kyllä sitä pitää tunnin verran paistaa. Maku on kohtalainen, mutta ei mainittava. Nyt kun kalaruoasta puhutaan, niin parasta sain kerran Kööpenhaminassa jossain sylkylässä. Meldajonki voikastikkeessa, aivan unohtumaton elämys. Ja mie kun en erikoisemmin ruoasta perusta, kunhan täyttää vatsan.
Voin kertoa että otin sian pois. Valhetta että noin puoli tuntia riittää, kyllä sitä pitää tunnin verran paistaa. Maku on kohtalainen, mutta ei mainittava. Nyt kun kalaruoasta puhutaan, niin parasta sain kerran Kööpenhaminassa jossain sylkylässä. Meldajonki voikastikkeessa, aivan unohtumaton elämys. Ja mie kun en erikoisemmin ruoasta perusta, kunhan täyttää vatsan.